resim
Franciscus de Boer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Hollanda
  • 218
    galatasaray’da gordugum en kotu stoperlerden biriydi. belki 33 yasinda gelmesi buna etkendir, ama hakikaten bu adam mi ajax’ta kupalar kaldiran, barca’da kaptanlik yapan dedirtmistir.

    partneri buyuk kaptan bulent korkmaz’in da 35 yasinda olmasi sebebiyle inanilmaz hantal bir ikili olusturmuslardi. araya atilan her pas, defansin arkasina kolayca sarkan forvetler, bireysel hatalar, olympiakos’lu castillo, trabzon’lu fatih tekke, o ara sebat’da oynayan orhan kaynak allahim aklima geldikce urperiyorum.

    karsi karsiyalar bir ara oyle bir raddeye gelmisti ki, o donemki kalecimiz mondragon‘a gol atan forvete lunaparklardaki gibi bir paket sigara hediye ediliyordu.

    de boer’e donersek ha ama iyi frikik atardi. sol ayagi vardi namissizin. tabi riera gibi mevki devsirip capa dedigimiz on liberoya evrilse ve sadece frikiklerde topun basina gecse belki iki uc sene daha ust duzey oynayabilirdi ama onun disinda kaleden onceki son alan defansin gobeginde oynatilmasi tam bir faziaydi. kemal aslan‘a kafa golu attiran defans mi olur lan!?

    neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın