• 302
    hataysporda oynayan jean-claude billong adlı oyuncunun beşiktaş forvetlerine markaj yapmak yerine eşlik etmeyi tercih ettiği, rakibinin her şut hamlesine istisnasiz arkasını döndüğü pozisyonların çoğunun gol olmasıyla ilk yarının 5-0 bittiği, akabinde ikinci yarı kamerunlu defans oyuncusunun oyundan alındığı ilginç maçtır. öyle bir maçtır ki, sezon sonunda beşiktaş averajla galatasarayımızın önünde şampiyon bitirdiyse, bu maçtaki 7-0'lık galibiyeti sayesinde oldu diyebiliriz rahatlıkla.

    tabi ilginçlikler bu maçla da bitmez, maçın ardından billong hatayspor teknik heyeti ve yönetiminin kararıyla kadro dışı bırakılır ve sezonun devamında takımında 1dk bile süre alamaz. yalnız bu durum sezon sonunda kamerun milli takımının önce aday kadrosuna, sonra da kamp kadrosuna alınmasını engellememiştir. bu durumla ilgili kadir çetindalı'nın vincent aboubakar ve billong arasındaki telefon görüşmesinde şike karşılığında kamerun milli takım kadrosuna alınma teklifi haberi kamuoyunun dikkatini yeteri kadar çekemese de su bir kere bulandırılmıştır.

    sezon sonuna doğru billong olayı konusunda hatayspor başkanı açıklama yapma gereği duymuş ve kadro dışı kalmasının bacağına izinsiz dövme yaptırması ve bunun performansını etkilemesi sebepli olduğunu söylemiştir.

    ama ne gariptir ki billongun maçtan sonraki tarihlerde çekilmiş tatil fotoğraflarında bacaklarında dövme yoktur.

    özetle, dövme bacağa yansımamıştır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın