• 18
    spiker attigimiz ikinci golde ofsayti bozan 13 numarali azerbaycanli oyuncudan bahsediyor ama zaten kaleci ile beraber sahanin disinda bir oyuncu var. ofsayt tartisma konusu bile degil. kaan ayhan 13 numarali oyuncunun onunde. pozisyon ofsayt degil.

    ılk yariyi 2-1onde kapattik.

    ridvan - umarim turnuvada hic gerek duymayiz. caner yerine tercih edilmesi olumlu. baska da olumlu bir seyi yok. maalesef ulkede sol bek yok.

    halil akbunar - vasat anadolu topcusu. 27 28 yasinda turnuvayi hak edecek kalitede degil. bize transfer olsa da fikrim degismez. kadrodan cikmasi gereken ilk isimlerden ancak abdulkadir ve cengiz'in formsuzlugu dusunduruyor.

    mahmut tekdemir - stoper sikintisinda hem stoper hem de orta saha oynuyor olusu nedeniyle milli takima cagrilmisti. artik cok iyi stoperlerimiz var. orta saha icin de rekabet edecek seviyede degil. okay'in gerisinde. ozan, taylan ve hatta dorukhan var.

    enes - halil ile birlikte en zayif halkalardan.

    dorukhan - eger hucum oyuncularindan iki kisi kadrodan cikarilmazsa orta sahada mahmut'tan sonra kadrodan cikarilmasi gereken ikinci oyuncu.

    efecan - normalde euro 2020 kadrosunda olmamali ancak kendisinden daha formsuz ya da kotu oyuncular varken kadroda kalacagini dusunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın