• 27550
    2020-2021 sezonunda beşiktaş ile birlikte ligin en az net gol pozisyonu veren iki takımdan biri.

    https://twitter.com/...170848080048129?s=20

    aynı zamanda fenerbahçe ile birlikte en fazla xg üreten takım.

    2020-2021 sezonunda hiç olmadığı kadar fazla oyuncu kullandık. bu sebepten dolayı da istikrarı bir türlü sağlayamadık. marcao ve taylan harici 30 maç üstü kullanabildiğimiz oyuncumuz yok. sağ bekte en fazla süre alan oyunculardan biri şener. üstüne üstlük yediğimiz çoğu gol bireysel hata. bireysel hatadan kastım pozisyon alamama gibi durumlar da değil. direkt rakibe pas vererek, oyuncunun tamamen kendi hatasıyla yapılan hatalar.

    yani bu kadar eleştirdiğimiz yılda en iyi futbolu biz oynamışız. bunu zaten ben sürekli söylüyordum da rakamlarla ispatlanması çok daha iyi oldu. hakemler çok az daha adil olsa zaten ligin bitmesine 4 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ederdik.

    neyse, çok fazla geride takılı kalmamak lazım. bu kadar istikrarsız bir sezonda bile yaptığımız bu istatistikleri geliştirip, kullanmaya başladığımız oyuncuları daha da iyi kullanarak çok daha iyi bir takım olmalıyız. bu dediğimiz şey bu sene hiç olmadığı kadar yakın.

    sadece önümüzde bir engel var. bizi şampiyonluktan eden, takım kurulmasın diye seçimi ertelemek yerine iptal eden, kafalarına göre birileriyle görüşüp, sonra sözünde durmayıp, oyuncunun başka takımlara gitmesini sağlayan, içeride bize darbe yapan bir engel. bu engeli aşmamamız için, daha fazla aday çıkartılmasına olanak sağlayarak kulübü bölme çabasına giriyorlar ayrıca.

    umarım en azından içimizdeki düşmanlardan kurtularak güzel günler görecek takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın