aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 6353
    yaşanan onca şeyden sonra akıllanmayan ve kendisinden medet uman galatasaray taraftarı hala mevcuttur. hayretler içerisinde izliyorum bazen.

    defalarca yazdık tekrar yazalım. bunlar sandığınız kadar tesirli adamlar değiller, ne zannediliyor bilmiyorum ama öyle ali koç'a yalı çocuğu falan diye hitap ediyor diye bir şey zannedilmemeli. büyüttükçe büyüttünüz yıllar içinde. sözü anca galatasaray yönetimlerine geçer, o da yönetimlerle arasında çıkar ilişkisi olduğu için. ultraslan tff, ali koç veya x kişisinin gözünde yok hükmündedir.

    bugün hadi 28 şampiyonluk davasını ultraslan savunsun derseniz 5 sene ultraslan abileri çıkar der ki "galatasaray bana 5 şampiyonluk borçlu, yoksa fener galatasaray'a 5 şampiyonluk fark atacaktı"

    fatih terim'i ben getirdim dedi bu grubun lideri. kimisi fatih terim düşmanlığından bu açıklamaya ses çıkarmıyor, kimisi doğru yorumlayamıyor. halbuki bu açıklamadan sonra mevcut ve gelecek yönetimlerin tüm ilişkisi kesilmeliydi galatasaray.orgtan yapılacak bir açıklamayla. siz gülün edin yarın terim de gider, 3 4 sene sonra bu stat da bizim siktirin gidin diye dışarı atılınca anlarsınız ne demek olduğunu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın