resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30312
    onlarca hatasına rağmen hiç bir şey olmamış gibi taraftarın koşulsuz şartsız desteğini sunduğu efsanemiz. kesinlikle bu durumun yanlış olduğunu, galatasaray'ı kupalara ve başarılara alıştırmış bir ismin en erken 3 sene içerisinde bir başarı getirecek olmasını ki bu da olasılık kabullenemiyorum. hoca son 2 sezonda çok büyük hatalar yapmıştır ve bunlar hasır altı edilecek, eyvallah dedirtecek hatalar da değildir. euro çift hanelerde geziyor, galatasaray'ın son ihtiyacı olan şey biat, duygusallık.

    yaptıklarının taraftar önünde açıklamasını yapmalı hoca. galatasaray 3 puanlar alırken bu hakemler engelleyemiyor muydu, federasyon yada x kişisi, x şirketi, x topluluğu engellemiyor muydu galatasaray'la kupalar alırken hoca. işler iyiyken ilk sorumlu kendisiyse işler kötüyken de ilk sorumlu kendisidir. başarısız olmuştur ve taraftarına bir özür borçludur. bu helal etmeme konusu bambaşka bir konu, galatasaray efsanesinin kimseden helallik almasına ihtiyacı yok, yaptıkları geçmişte ortada, türk sporuna ve daha da önemlisi galatasaray'a kattıkları ortada.

    son 2 sezonun üzerine hocaya tek yetki verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. taraftara yaptığı tercihleri bütün şeffaflığıyla anlatmalı ki 2020-21 sezonu sonunda yaptığı açıklamaların ne kadar samimi olduğunu anlayabilelim. tüm sorumluluk bende dedi mi dedi ancak detay vermeli. yaptığı hataları ben önümüzdeki yıllarda yapamaz diyemiyorum. ben yaptım olacak, ne dediysem o oldu gene olacaktırlarla olmuyor artık demekki. hatalarını en ince detayına kadar sorgulamalı, özeleştirisini yapmalı ki o sorumluluğu haketsin. milyon euroların yönetildiği yerler kulüpler, 1 golle şampiyonluklar kazanılıyor kaybediliyor.

    galatasaray için kendisinden iyisi hiç bir zaman olmadı, olmayacak da ancak birilerinin de krala artık çıplaksın demesi gerekiyor. hatalarını göremeyen, güç zehirlenmesi içerisinde insanları benim dediğime geleceksiniz zihniyetiyle bu işler artık yürümüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın