• 2220
    "ultraslan'dan olduğunu iddia eden 3 kişi tarafından saldırıya uğradığı" cümlesi "ultraslan'dan olduğunu iddia ettiği 3 kişi tarafından saldırıya uğradığı" iddiası ile burun buruna giden kişi.

    bir süredir ultraslan hakkında konuşuyordu programlarında. "türk telekom arena'da bir tribün tamamen bunlara hibe, kendi pos cihazları var içeri giren taraftardan para alıyorlar, bunların içinde bu işten evler arabalar kazanan var" şeklinde iddialar atmıştı ortaya. sebahattin şirin bu iddialar üzerine yayınladığı bir açıklamada kendisi için "kullanışlı aparat" ve "sarışın ufaklık" gibi ifadeler kullanmıştı. bu açıklamalar sonrası tribünden gelmiş geçmiş kimi bilindik simaların sosyal medya hesaplarında ultraslan forum'da, sektöre girmeye çalıştığı yıllarda yazdığı, tribün protestolarını öven bir postu ekran görüntüsü olarak dolanmaya başladı. haber global televizyonunda çıktığı 16 mayıs 2021 tarihli yayında da bu iddialarını sürdürüp üzerine 4 başkan adayına hitap ederek "bunların galatasaray'ın içişlerine karışmasına engel olun. buna karşı duran kesinlikle seçimi kazanacaktır" dedi. bir ara "siz kim oluyorsunuz da her galatasaraylı bir ultraslandır diyebiliyorsunuz, galatasaraylılıktan daha büyük bir mertebe mi bu" gibilerinden de bir laf etti.

    bu program sonrasında kanal çıkışında kendini ultraslan'dan diye tanıtan 3 kişinin hesap sormak için yolunu kestiğini, 15-20 saniye sonra kanal binasına geri sığındığını, yaklaşık bir 10 dakika küfredilip kapı zorlandıktan sonra şahısların gittiğini duyurmuştur kendi sosyal medya hesabından. polise gidip şikayetçi olduğunu ve sonrasında polis nezaretinde evine ulaştığını da yine kendisi ifade etti.

    kendisine bunu yapanların kim olduğu, birileri tarafından gidin bir kulağını çekin diye mi gönderildiği, yoksa kanal binasına yakında oturup da kendi başına gidip saldırma fikrindeki insanlar mı olduğu, ya da bizzat "birileri" mi olduğu henüz netleşmiş değil. ultraslan cephesinden henüz bir açıklama yok. tribünden insanların hesaplarına bir göz gezdirince net bir çıkarım yapmak mümkün değil. "biz yaptık" gibi bir tavır yok, ağız birliğiyle yapılıp herhangi çağrışım oluşturacak bir ima da yok. bir kısmı "olur öyle şeyler" havasında, bir kısmı "iddianı ispatlamazsan şerefsizsin" tavrında.

    umarım programdaki ekürileri serdar ali çeliker'in, candaş tolga ışık'ın falan gazına gelip de bu toplara girmiyordur. işi buralara kadar sürüklediyse hakikaten bildiği ya da ispatlayabileceği şeyler vardır. çünkü eş durumundan dolayı galatasaray tribünündekiler için çok da bilinmez/ulaşılamaz biri değil. eğer bu işin sonunda kepaze olacağı bir geri dönüşe imza atmak zorunda kalırsa, zaten sallanan kariyeri bunu da kaldırır mı çok emin değilim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın