resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30303
    sürekli saha dışına gitmesi nedeniyle çok eleştirdim.
    forma adaletini evlatçılık yerine tercih etmeyişini çok eleştirdim.
    en iyi ben bilirim egosunun ve inadının vereceği makul kararlarını önüne geçmesini çok eleştirdim
    ama
    iktidardan ve/veya diğer güç odaklarından korkan, çekinen ve bunu dillendiremeyip hocayı yalnız bırakan, galatasaray menfaatlerini ardıl amaç olarak görülen bir grupla çalışmak zorunda kaldı.
    kabullenmesi, içselleştirilmesi çok zor bir şeydir bir kavga verirken, senden olduğunu düşündüğünün karşı tarafı güzellemesi.
    sezon bitti hocanın özeleştiri, kayba ilişkin dış faktörleri değerlendirişinin hemen ardından değindiği konu galatasaray'ın geleceği.
    dünya üzerindeki hangi harika hoca seçimler haziran'a kalmış, yapılacak transferler, görüşülen isimler yeni yönetimi beklemez diye telaş duyar ki.
    dün maçtan* sonra üzüldük ama birkaç sonra pek çoğumuz şampiyonlar ligi takvimi, muhtemel rakipler ve kaç ön eleme oynayacağımızı etkileyecek faktörler üzerinde kafa yormaya başladık.
    tek menfaati galatasaray başarısı olan insanlar için oldukça normal ama galatasaray'ın mevcut yönetiminin derdi seçim iptali-seçim erteleme.
    yani geçen senelerdeki birkaç istisna dışında hoca saha dışına çıkmaya mecbur kaldı. frank rijkaard gibi bir taktisyen, ünlü bir hoca geldi. adam saha dışını geçtim, oyuncunun çoktan almış olması gerekn eğitimle bile belki de haklı olarak ilgilenemeyeceğini söyledi. muasır medeniyetlerde öyle olabilir ama burası öyle bir coğrafya değil.
    averaj farkıyla şampiyon olamadığımız 2020-21 sezonunu hoca olmasaydı henüz sezonun ilk 10 haftasında çoktan kaybetmiş olacaktık. sıranın başkalarında olduğuna ikna olmuş bir yönetim vardı ve sonuçta bu adamlar iş adamı, onlar için gayet makul şeyler. bu takım sezona nitelik ve nicelik olarak tek 6 numara olarak etebo ile başlayacaktı. taylan'ın bu sezon verdiği inanılmaz performansı direk hocaya bağlamıyorum ama başka bir hoca olsa istediği transfer gelene kadar hiç de sorumluluk alma ihtiyacı duymayacaktı.
    mesaj niteliğinde cezalar yerken arkasında ve yanında duran silah arkadaşları yoktu hocanın.
    bu kulübün en büyük başarılarında imzası olan bu adam hala yeni sezona yetişmesi gerekenler var diye telaşa düşüyorsa ben en fazla galatasaray için teşekkür edebilirim.
    hocayı yine eleştiririm; averaj farkıyla şampiyon olamadığımız 2020-21 sezonunu hoca ne kadar yalnız bırakılsa da, taraftar romantizmiyle söylemiyorum, defalarca doğransak da hocanın doğru bulmadığım tercihleriyle kazanabilirdik. kendisi de söyledi, son 2 maçta yediğimiz golleri yemesek şampiyonduk diye. ah hocam, takıldın bir akbaba-arda trenine verdik şampiyonluğu.
    bu seçimleri nedeniyle hocayı hep eleştirdim, çok kızdım çünkü beklentim çok büyüktü. galatasaray'ın hakkı korunacaksa hocanın orada olacağını bilmek bana güven veriyor.
    kendisine "hocam yanlış yapıyoruz" diyebilecek bir yardımcı bulması hepimiz için çok elzem.

    çok dağıldım toparlayamıyorum ama bu ülkenin gerçekleriyle birlikte değerlendirildiğinde her şeye rağmen hoca çalışmak istediği sürece galatasaray teknik direktörü olarak görmek isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın