• 902
    bu sene ilahi adalet maalesef tecelli etmedi. burdan çıkartılacak çok ders var.

    öncelikle;

    ligin son maçında stada seyirci alınırsa maç başlatılmayacak dendi ve sadece 1 maç önce beliktaş stada 3000 taraftar soktu.

    ligin son maçında galatasaray taraftarına polis barikat kurdu ama izmirde oynanan beşiktaş maçında hiç böyle bir tutum sergilenmedi.

    burdan şunu anladık ki birilerinin gücü galatasaraya ve galatasaraylılara yetiyor. kimse merak etmesin bugünü hiçbir galatasaraylı unutmaz.

    işin teknik taktik kısmı tabiki önemli ama galatasaray bu sene ligi sahipsizliğe verdi.

    fenerbahçeyi şike döneminde kurtaran yönetim federasyonun başına geçti ve galatasaray yönetimi bu adamların arkasında durdu.

    galatasaray yönetimi o kadar güçsüz ve korkak ki, siyasi otoritenin altında pestil gibi ezilmiş ve tüm camia ile birlikte 30 milyon taraftarını bu düzene paspas etmiştir.

    an itibariyle beşiktaşlılar tüm ülkede şampiyonluk kutluyor. kibarca anons eden polisin arabasını yolun ortasında sallıyor. tersi bir durum olsa ve galatasaray şampiyon olsaydı ne olurdu hepimiz çok iyi biliyoruz.

    evet mevcut yönetim defolsun gitsin bu kesin. ama yerine gelecek hiçbir yönetimde ben ışık görmüyorum. ne cebinden bu kulübe 5 kuruş verecek ne de galatasarayın hakkını savunabilecek, hatta siyasi otoriteye boyun eymeyecek tek bir aday yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın