• 27469
    şampiyon olmayı sonuna kadar haketmiş takım. her ayağa kalktığında bir tekme vurulduğu bir sezonda, son dakikaya kadar terinin son damlasına kadar mücadele etmiş takımım.

    bu yıl oğulcan çağlayan'a ceza vermek için sakatlığının geçmesini 1 ay bekleyen ve sonrasında ceza veren, kaptanına emsali olmamasına karşın bir instagram story'sindeki soyunma odası görüntüsünden ceza veren, teknik direktörüne kimsenin hala bilmediği bir sebeple ceza veren bir kurulla mücadele etti.

    kendi futbolcusuna şampiyonluk yolunda karaktersiz diyen, beğenirsiniz beğenmezsiniz takımın önemli dişlilerinden bir oyuncusunu yol üstünde saçma sapan bir sebeple kadro dışı bırakan, galatasaray gibi bir markanın stadının zeminini yılın 6 ayı kar yağan erzurumspor stadından beter duruma getiren, ailesini istanbul'a göndermiş bir oyuncunun transferini bile 3 hafta bitiremeyen, yapılan onca haksızlığa karşın sürekli tff'ye, federasyona güven tazeleyen bir yönetimle mücadele etti.

    rakip takımların başkanlarıyla, futbolcularıyla, siyasetçilerle, polisle, valiliklerle mücadele etti bu takım.

    en çok da kendisine destek vermeyi bir türlü beceremeyen taraftarıyla mücadele etti. rakip taraftarların daha gram başarısı olmadığı halde teknik direktörlerini baş tacı etmesine, en kazma futbolcuları desteklemesine karşın bir türlü bir araya gelip bu takım şampiyon olacak diyemeyen galatasaray taraftarıyla mücadele etti.

    hakkım helaldir. canınız sağ olsun. bu renkleri gönülden sevenler sizin de, başınızdaki efsanenin de değerini biliyor. hepinizi yürekten alkışlıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın