• 309
    heyecandan gece uyuyamadığım, şampiyonun son düdükte belli olacağı maç. staj sözlüsü stresiyle yanıp kavrulan beynime bir buz kovası kadar olmasa da kuzey ege serinliği yaşattı gerçekten. bu kadar heyecanlı bir maç daha hatırlamıyorum, çok final gördük ettik ama böylesi yok yahu bunun farkında olmayan yabancılara da üzülüyorum bir yandan büyük keyif kaçırıyorlar. bu durumu bu kadar heyecanlı yapan da çok dinamik olması, her an heyecan devam edecek. yani biri kazanırsa şampiyon gibi net bir olasılık yok, atıyorum beşiktaş şampiyonum der 90'da city usulü 2 gol daha gelir şampiyonluk değişir, keza bizim için de öyle. yani son düdüğe kadar heyecan devam edecek tanımı resmen bu.

    ah keşke bu pandemiye denk gelmeseydi de şöyle tıklım tıklım tribünlerde bağıra bağıra yaşasaydık bu heyecanı. bir yandan ne kadar eleştiren olsa da sonsuz güvendiğim fatih hoca var. büyük maçlarda hep gördük, maça odaklandığında gerçekten etki yapan bir taktikle çıkarıyor takımı. kadıköydeki ilk fener maçı hala aklımda, resmen ersun'u taktikle dövmüştü hoca. bu maçta da açıkçası sırtımızı ona dayadık, biliriz ki o işini bilir.

    ilk dakikadan son saniyeye kadar bombardımanın devam edeceğini umuyorum. skor tahminim ise 8-0 (ciddi). tabi bu sonuç erken gol bulursak olur yoksa malatya kitlerse ilk yarı atamazsak şampiyonluk gider. oldu ki ilk yarım saat 2-0 3-0 oldu malatya da ne yapacağını şaşırır, fark yediğin maçta konsantre kalmak kolay değil hele de üstünde böyle baskı varsa hiç kolay değil. illa ayakları dolanır birbirine.

    ben önce pres için emre kılıncın mutlaka oynaması gerektiğini düşünüyorum, hatta saracchi gibi git geli olan değil de ömer gibi daha servis edici bir tercih yapılabilir. hem muhtemelen dar alanda oynanacağından hem de bu maçların tecrübe ile kazanılıyor olmasından ötürü arda-babel ikilisi banko sahada olur. taylan gedson önünde akbaba mı yoksa kılınç mı hoca ona karar verecek. hoca muhtemelen akbabayı kesmez, hikaye çıkarmayı sever hoca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın