resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29863
    8 mayıs 2021 galatasaray beşiktaş maçında babel dışında mantıklı bir kadro ile çıkmış teknik direktör. babel'in mantıksızlığı sağ kanatta arkasında yedlin ile oynayacak olması. o sağ kanat işlemez bence. bizim taraftar bir oyuncuya kafayı takmayagörsün. babel bu sene oynadığı neredeyse tüm maçlarda katkı verdi. bunu kendisinin hem oyun tarzını beğenmeyen hem de kendisini karakter olarak sevmeyen her transfer dönemi gitsin diye dört gözle bekleyen biri olarak yazıyorum.

    diğer bir husus emre akbaba, bu maça matematiksel olarak havlu atmamış bir şekilde çıkıyorsak bunun sebebidir emre akbaba. emre kılınç da son maçlarında ocak ayı sıralarında taraftardan ciddi linç yiyen emre akbaba gibi oynuyordu. ama diyorum ya mevzu isimler. sahadaki oyuna bakan yok. bir kaç tane isim olumlu bir kaç tane isim de olumsuz anlamda fişlenmiş. onun üzerinden dönüyor bütün muhabbet.

    mostafa mohamed'in 11 de başlamasını çok isterdim. ancak beşiktaş geçiş ataklarını tendona basma, dirsek, bileğe basma, yandan kalça vurma gibi kartlık faullerle kesip aleyhine faul dahi çalınmayan bir takım. mohamed sertlik gördüğünde karşılığını veren bir oyuncu. ancak hakem bize aynı hoşgörüyü göstermeyecektir.

    önde daha iyi basabilecek bir takım bekleyen yazarları anlamıyorum. aynı ligi mi izliyoruz bilmiyorum ama sene başından beri rakip yarı alanda şok presle kaptığımız her topa saçma sapan bir faul çalındı ve faulün saçmalığına dayanamayan oyuncumuz olursa da kart ile cezalandırıldı. anormal bir sezon oluyor, oyunu doğrudan etkiliyor derken de bunu anlatmaya çalışıyorduk zaten...
App Store'dan indirin Google Play'den alın