resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3593
    --- alıntı ---

    candaş tolga ışık: "bu çok önemli bir kaynak. kolay kolay konuşan biri değil. ünal aysal ile adnan polat'ın birleştiğini ve galatasaray'ın mustafa cengiz'den sonraki başkanının adnan polat olacağını diyor."

    --- alıntı ---

    öncelikle kendisini çok sevmem. ama bazı gerçekleri konuşalım. galatasaray'da bu güne kadar elini gerçek manada taşın altına sokmuş bir başkan varsa bu kendisidir. haciz memurları floryanın etrafında cirit atarken yardım kampanyası başlatmıştı yönetici olmadığı halde. sonrasında da ateşten gömleği giydi. tam sefa sürecekti ki ibra edilmedi. ibra edilmemesinin nedeni sanıldığı gibi arena'nın açılışında olanlar değildi. ibra edilmemesinin gerçek nedeni 2001 yılında ünal aysal'a verilen başkanlık sözüydü. çünkü 1961 de liseden mezun olan aysal galatasaray'a üye olmak için 2001'i beklemişti ve tüzüğe göre ancak 2011 yılında başkan olabilecekti. adnan polat ızdırap dolu yılları bitirmiş sefa sürmeye hazırlanıyordu. selçuk inan ve uzatmalı aşkı johan elmander ile bedelsiz anlaşmış ön protokollerini imzalatmıştı bile ama aysal'a verilen söz nedeniyle ibra edilmedi. alaylı sömürüldü, liseli kaymak yedi günün sonunda.

    adnan polat ne kadar alaylıysa ünal aysal o kadar liselidir, polat aysal'a verilen söz yüzünden ibra edilmemiştir. aysal şuan belçika'da oturmuş viskisini yudumluyor purosunu içiyordur. galatasaray'ın çok umurunda olduğunu bile zannetmiyorum. olsaydı üye olmak için 40 sene beklemezdi, verdiği sponsorluk sözünü de tutardı. bu ikilinin tek ortak noktası fatih terim. hoca polat'a bir daha türkiye'de çalışmayacağım dedikten sonra aysal yönetimi ile anlaştığı için polat kızgın kendisine, aysal ise başkanlık döneminde anlaşamadı zaten. ikisin tek ortak noktası bu. bir fatih terim bu kadar zıt iki insana iş birliği yaptırabilir mi? bence o kadar da uzun boylu değil.

    aday olacağını farklı farklı bir çok kaynaktan duydum kendisinin, hatta ultraslan'ın tavrının da kendisi ile alakalı olduğunu okudum ama ünal aysal kısmı çok ütopik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın