resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29764
    yönetim güzel bir başlangıç yaptı. taraftarın gözünü boyamaktan ziyade ffp anlaşmalarına uyarak önce takımın ceza almasını engelledi. ve defalarca fatih hocam tarafından taraftarın basının önüne atıldı.
    peki o dönem yine de fatih hocama karşı çıktılar mı? hayır sustular ve en sonunda da istediği oyuncuları getirdiler bir şekilde. hataları mali yönden değil, transfer ve nerde nasıl konuşulacağını bilmemeleriydi. ama dikkat edin bu da son dönemde artık takımın da iyi oynamaması sonucu sinirlerin iyice gerilmesiyle oldu.
    şimdi takım transferlere rağmen kötü oynamaya devam edince ne oldu; yok merkez orta saha, yok sağlam bekler gibi argümanlarla yeterki fatih hocam eleştirilmesin diye eleştirilen yine kendileri oldu. arkadaş beşiktaş da kaleci yok gencecik çocuğu kaleye geçirdiler, rıdvan diye bir oyuncu çıkardılar, gökhan töreyi tekrar ayağa kaldırdılar. biz ne yaptık defansta oyuncu kalmadı gedsonu defansa koyduk. kenardaki ozonwafor’un ruh halini gelin siz düşünün.
    demek ki neymiş herşey transfere bağlanamaz, sen de çıkar genç bir oyuncu, sende yunus akgün’e güven, sen de atalay’a şans ver. kerem’e daha erken güven. okan varken gidip fatih’i alma.
    şimdi bende bir de şöyle bir düşünce oluştu artık. hani geldiği takımlarda çatır çatır top oynayan emre kılınç, muhammed bizde sıradan oyunculara dönüştü ya!!! acaba diyorum en çok ben eleştirmeme rağmen emre akbaba da kötü futbolcu değil mi? veya takımda en iyi ayaklardan biri olan babel de daha iyi oynayabilir miydi? acaba bunlar bizim ne olduğu belirsiz oyunumuzun veya hiçbirimizin doğru dürüst şahit olmadığı antremanlarımızın mı kurbanı!!!
    evet yönetimin de ciddi hataları oldu ama artık korkmayın arkadaş fatih hocam da insandır hata yaptı deyin. fatih hocamı da severim yönetimin eksikliklerini de görürüm ama bu başarısızlıktaki aslan payı teknik heyet de. kimse niye şampiyon olmadık demiyor. bu takım ne oynuyor herkes bunu çözmeye çalışıyor sadece fatih terim hariç.
    artık maalesef ya geri çekilme ya da başka kademelerde görev alma zamanı gelmiştir. aslında başka kademeler derken şüphelerim var çünkü fatih hocam burada da çok sakin duracağını sanmıyorum. çünkü öyle bir yapıya sahip değil. bir bakmışsın bir maç sonu teknik direktörünü basına şikayet ederken görmüşüz.

    işin özü bu takıma hizmet eden herkesi sever sayarız ama zamanı gelen herkes de bu takımdan ayrılmasını bilmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın