• 192
    ilk yarısı 0-0 biten maç.

    şu an sahada olmayan falcao, feghouli vs gonderilip bu gençlerle bu kadro üzerine geleceğin galatasaray'ı kuran arkadaşlar var. üzülerek söylemek istiyorum ki bu takım ligin orta sıralarına oynayabilecek kapasitede.

    4 sağ bekimizden 4. alternatif şener sağda. linnes bitik , omar bitik, yedlin de daha gelir gelmez once kart sonra sakatlık derken devre dışı kaldı. bir takımın 3 tane sağ beki birden perte çıkar mı son düzlükte? şanssızlık diyelim.
    2 sol bekimiz de dönüşümlü olarak sakatlandı, sarracchi ve emre taşdemir.
    orta saha tüm sezon taylan'a yıkıldı, etebo oynadığında puan almakta oyun kurmakta zorlandık.
    falcao sürekli sakatlandı, oguzhan kayboldu, feghouli bir türlü takıma monte olmadı.
    belhanda tek orta saha orijinli oyuncumuzdu , son düzlükte gonderdik.
    arda, feghouli, emre kılınç gibi kanattan bozma oyuncularla burada bir rotasyon yaratmaya calısıyoruz ama olmuyor. hiçbirinin devamlılıgı yok. emre kılınç sürekli oynuyor ama o da işleyen bir bütün olmayınca bir etki yaratamıyor.
    takımda ciddi anlamda kalite yoksunluğu var. kalitesiz ayaklarla bir şeyler yapmak zor. elinizde iyi oyuncularınız varsa bir şekilde zorlamalısınız, yoksa böyle bir maç göz boyar, ikinci maç bomboş bir oyun oynarsınız.

    takımda bir omurga olur, bu omurganın etrafını engin baytar'la, kerem'le halil'le, emre kılınç'la süslersin. ama bunlarla omurga olmaz. kafandaki oyunu da asla oynatamazsın.

    koskoca ilk yarı galatasaray'ın kaleyi bulan tek şunu gedson'un 30 metreden attıgı şut.

    edit : ve hala oyuna babel giriyor kurtarıcı olarak. kötü bir kabus gibi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın