resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3588
    futbol takımını başkan olarak görev yaptığı 3 sezonda da ilk 2'ye sokamamış, başkan seçildiği 2008 mayıs ayında kazanılan lig şampiyonluğu vesilesiyle oynadığımız ve kayserispor'u mağlup ederek kazandığımız süper kupa dışında da kulübe teneke dahi kazandıramamış eski başkandır.

    tüm bunların yanında amatör branşlarda da herhangi bir başarı elde edememiş, dönemin fenerbahçe başkanı aziz yıldırım ile gereksiz ve fazla samimi ilişkiler içerisinde bulunmuş, futbol takımını iş bilmez adamın teki olan adnan sezgin'e emanet etmiş, takımımız kendisinin başkanlığında 1 tane bile fenerbahçe galibiyeti elde edememiştir. ayrıca ibra edilmeyerek hak ettiği şekilde kulüpten yollanmış ve gelecek sezon için komple yenilenmesi gereken enkaz halinde bir futbol takımı bırakmıştır.

    kendisi benim gördüğüm en başarısız galatasaray başkanıdır. dursun özbek bile 2 türkiye kupası, 2 süper kupa şampiyonluğu yaşadı. onun döneminde erkek basketbol takımı eurocup'ı kazandı. 17-18 sezonu ortası tekrar seçilse lig şampiyonluğu da yaşamış olacaktı.

    dursun özbek'ten bile kötü ve başarısız bir galatasaray başkanı olmak üzerinde uğraşılması gereken bir olaydır. entry bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın