resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29566
    bunu paylaşmak için gece 12:00'yi beklediğimi söylemeliyim. bu değersizleştirmeye bir son verilmeliydi.

    şu internette yorum yazabilme, sosyal medya ortamlarında iki tuşa basıp istediği kişiye, kamuoyuna doğrudan ulaşılabilindiğinden beri kendisi hiçbirşeyin uzmanı olmayan, başaramamış, vasat, kimsenin görmeyeceğini bilse her haltı yiyebilecek türden boş insanlar çıkıp ahkam kesebilmeye başladı. bu görüşleri de kesin hakikat bilerek körü körüne savunur oldu.

    hayatta gayesi, bilgisi, görgüsü, aidiyeti, çabası, referansı kim olduğunu bilmediğimiz insanlar iki tane yorum yaparak yaşayan en değerli efsanemizin henüz daha yarış devam ederken görevden ayrılmasını istiyor. başkanı pandemi döneminde ağır hastalık geçirmiş ve 1 ay sonra seçime gidecekken istifaya çağırıyor. daha yarışta ne olacağı belli değilken takım başsız kalıp havlu atsın diyor. güya kanaat önderliği yapılıyor.

    fatih terim geçmişi, hırsı, gayesi, çabası açıkça ortada olan yaptığı ve yapamadığı işlere tarihte kendi adını yazıyorken insanlar sıcak odalarında huzur ve keyfi kaçınca tavır koymak istediğinde istifaya davet ediyorlar.

    tarih, alpaslan dikmeni hatırlayacak, sizi hatırlamayacak basit insanlar. arkadaş, hep mi kazanabilirsiniz. kayıp da edilir. mücadele ederek, savaşarak edilir. hoca zaten o ışığı göremediğini maç sonunda söyledi.

    siz o istifa mesajlarını atarken, maçın hemen arkasından 2 saat sonra, takım 3 gün sonra oynayacağı maçın kampını açıkladı. ertesi gün öğleninde yola çıktı.

    her saniyesini mücadeleye adayan, galatasaraya hizmet mazisi 50 yıl olan, istemediği oyunun üstüne 2 saat sonrasında kamp duyuran hocamızı değil de bu arkadaşları dinleyeceğiz.

    fatih hoca çıkıp yalnız hissediyorum diyor. ancak ve ancak bildiri yayınladılar. sosyal medya kapansa, taraftar topluluğu kendini lağveder heralde. gstv olmasa başkanımız ekran bulamaz heralde.

    hoca galatasaray adını en tepeye yazmak için kime karşı yalnız biliyor musunuz?
    1) eski fb asbaşkanı, tff başkanının yönetimine, kurullarına
    2) mhk hakemleri, saha içi ve var hakemlerinin kararlarına
    3) medyada galatasarayın içini karıştırmaya çalışan tipler, yorumcular, etki altında bırakanlara
    4) rakip takım yöneticisi ve futbolcusu veya farklı takımlardaki eski futbolcularının camiaları için cephe oluşturmasına
    5) kendi kulübümüz ve yönetimimizin hiç görüş almadan hareket etmesine, demeç vermesine
    6) kendi camiamız içerisinde galatasarayın menfaatini düşünmeden gündem olmak isteyen, galatasaray adı içeren bir ünvanı adının arkasına yazıp pr yapmak isteyen tiplere

    ve
    7) kendi en bilindik taraftar grubunun durduk yere çıkış yapmasına

    vurun kardeşim, hepiniz vurun. fatih terim galatasarayın adı ve armasını çok yükseklere çekti.

    yaptığı işler olmasaydı ne federasyonu adam yerine konurdu, ülkesinin adı futbolda iddialı olurdu, kulübü bu kadar büyük marka olurdu, yönetim görevine gelmek isteyenler o marka ihtişamını bilirdi, taraftar grubu da "avrupa'da şu maçta ortalığı inlettik", " koreografimizin göndermesi süper oldu" diyebilirdi.

    fatih hoca büyük adamdır hasım bilenlere bile böyle faydası olmuştur.

    benim ise efsanemdir. ne olursa olsun dostu bilsin, yanında bilsin.

    tercihlerine katılmayabilirim, son dönemdeki kayıpların etkisiyle elimizdeki şampiyonluğu verdik belki de. ama ben vefa hissediyorum. koca 1 yıldır seyircisiz oynamak zorundayız. bunun böyle olmasının tek sorumlusu hoca mı?

    imparatora ve takıma;
    "kazanacaksınız, kazanmak için uğraşacaksınız. ama netice ne olursa olsun, siz benim gönlümde hep kazandınız hep şampiyonsunuz ve öyle de kalacaksınız"
App Store'dan indirin Google Play'den alın