resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29330
    yeni sezona paralel evrende kurulan ali sami yen, sebahattin beyazıt, faruk süren, ünal aysal eşbaşkanlığında kurulan hayali bir konsorsiyumla bile girilse bir şeyi değiştiremeyecek efsanemiz.

    150 maç, 3,5 sezon olmuş hala seneye tam olarak ne bekleniyor ben anlamıyorum. yahu bu adam 35 yaşında değil ki bu sene şu hatasını gördü artık bunu tekrar yapmaz, bakış açısı değişti, oldu bu adam diyesin. neyi değiştirecek de mesela bir anda uçup kaçacağız? sağ, sol bek, iki orta saha alacak, sistem değiştirecek ve biz beklenen galatasaray'ı izleyeceğiz diyebilen var mı? hakemlerin güçlü yönetim sonrası bize karşı art niyetli davranmasının önüne geçileceğini düşünüyorsanız, peşinen söyleyim sebebi yönetim değil, bizzat tff ile terim arasındaki savaş. sistemin dışında kalsın, itibarı yok olsun diye uğraşıyor adamlar. seneye de yiyecek en az 10 maç ceza, biz bu 10 maçın 8inde puan kaybedeceğiz. kadromuzda kim olursa olsun, lider her kimse son 10 haftaya en az 8-10 puan geriden gireceğiz vs. vs.

    geçenlerde başka bir entrymde de yazmıştım. fenerin loser döngüsünün bir başka versiyonuna girdik, son 3 sene hemen hemen aynı. taraftarın bir kısmı bu döngüden çıkmak istese de önemli bir kısmı aynı şeyleri deneyerek farklı sonuç bekleyerek, çıkmak isteyenin de önünü kesmekte ısrarlı ki bu galatasaray tarihiyle, felsefesiyle taban tabana zıt.
App Store'dan indirin Google Play'den alın