• 1021
    sayın hocam, bu yazıyı teknik direktör fatih terim’e değil; galatasaray taraftarı, eski galatasaray kaptanı fatih terim’e yazıyorum. eğer bu yazımı okuyorsanız, profilimden geçmişte sizin için yazdıklarımdan size olan sevgi ve saygımı anlayabilirsiniz.

    10 nisan 2021 galatasaray fatih karagümrük maçını sizde bizim gibi seyrettiniz ve sahada oynanan futboldan zevk aldınız mı? futbolcuların sahadaki arzuları yeterli miydi? ben sahaya baktığımda “kazanamadık ama futbolcular sahada terlerinin son damlasına kadar savaştılar, mücadeleyi bırakmadılar, helal olsun” diyemiyorum. her maç gerideyken, takıma gol gerekirken, şut dahi çekemiyoruz. ayrıca bu sene kaçıncı kez futbolcumuz alakasız bir pozisyonda direkt kırmızı kart gördü.

    bana çocuklukta futbolu sevdiren fatih terim'in oyun anlayışıydı, bugün üzülerek söylüyorum ki ben fatih terim'in takımını seyrederken futboldan soğuyorum. sahaya baktığımda temposuz, arzusuz, amaçsız bir yığın adam görüyorum. galatasaray türkiye’nin avrupa’ya açılan penceresidir ve futbolcularda burada kendilerini gösterip, avrupa vitrinine çıkma mantelitesinde olmalıdır. kulüp ile 4 yıllık sözleşmem var diyerek, antrenmanda kafası akşam hangi arkadaşlarımla takılayım beyinsizliğinde kişiler olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın