resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29251
    muhtemelen eski öğrencileri sergen yalçın ve emre belöz'ün altında 2020-2021 sezonunu bitirecek hocamız. ben sanırım hayatımda ilk kez forma adaleti olmayan bir fatih terim görüyorum. gerçekten akıl alır gibi değil.

    etebo akbaba cart curt. ne inatmış ya. ne inatmış arkadaş. ne eteboymuş ne akbaba'ymış ya. diğerleri gidip galaksiyi kurtarsa bunlar yine ilk 11. yahu hiçbir yapmasak bizi yenen hocaların o haftaki "galatasaray'ı nasıl yendik" açıklamalarını dinlesen sonraki hafta zaten kazanacaksın. bu kadar aynı şeyi deneyip deneyip farklı sonuç beklemek nedir? napıyosun allah aşkına hocam ya. kadro kötü diyenin cidden kalbini kırarım. sergen'in bi elindeki kadroya bakın bir de oynattığı topa. fatih hoca her hafta yeni bir çorba yapıp sunuyor önümüze. ne taktik var ne karakter var bu takımda. hiçbir reaksiyon gösteremeyen bir galatasaray.

    hocam devam böyle. etebo ile devam. rezalet oyuna devam. bizde antreman yiyen her futbolcu bitik hale geldi. inanılır gibi değil. fatih terim'i tanıyamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın