resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29191
    tıpkı bizler gibi sarı kırmızı renklere gönül vermiş, canımız ciğerimiz hocamız.

    arkadaşlar bu adam tepeden tırnağa galatasaraylı. bıraksın, artık yapamıyor gibi sözler söylemek bana doğru gelmiyor. elbette saygı duyuyorum, okuyorum ve dinliyorum bu görüşleri. ancak fatih hoca zaten bu takıma bir şey veremediğini, artık faydadan çok zararı olduğunu hissetse kendisi gidecektir. çünkü o da tıpkı bizim gibi bu takımla yatıp kalkıyor. üstüne bizim bilmediğimiz yüzlerce sorunla uğraşıyor. kim bilir perde arkasında neler yaşıyor ve nelerle mücadele ediyor.

    bunları söyleyince terimci ya da biatçı mı oluyorum bilmiyorum ama böyle olduğunu düşünmüyorum. bizi bu durumdan çekip çıkaracak olan yine fatih hocadır. artık yorulduğunda ve yapamayacağını hissettiğinde bırakacak olan da hocadır. hatta yerine gelecek kişiyi işaret edecek olan da fatih terim'dir. umarım da böyle olur. çünkü galatasaray için o şartlarda en doğru kararı yine onun verebileceğini düşünüyorum.

    bu adamın ofisinin duvarında galatasaray'ın 5 yıldızlı logosu var arkadaşlar. 5. yıldınız içinde 3 şampiyonluk eksik. hedefe hepimizden önce ve fazlasıyla odaklanmış durumda. hayalleri büyük. her zaman eleştirildi, her zaman hatalar yaptı. ancak günün sonunda kazanan o ve galatasaray oldu. tekrar olacaktır eminim. ona güveniyorum. umarım o da alıştırdığı şekilde güvenimi boşa çıkarmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın