resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 11932
    oynayabilirse 45 yaşına kadar kalemizi korusun dediğim efsanemiz. avrupada üst seviye takımlarda kaleyi koruyabilecek yetenekte hem de 10 senedir takımımızda forma giyen bir kalecimiz var. uzun lafın kısası yaşayan, oynayan efsane.

    böyle bir kalecinin yeri zaten dolmaz. faydalanabildiğimiz kadar faydalanıp ondan sonra daha düşük seviyedeki bir kaleciyle devam ederiz. zaten muslera yeteneğinde yeni genç bir kaleci bulsak yerli veya yabancı olması farketmeksizin en fazla 2 senede elimizden alır götürürler. yani o kaliteyi bulsak da bu istikrarı bir daha bulamayız.

    o nedenle şımarık galatasaray taraftarının kendisiyle ilgili görüşleri benim için gerçeklikten uzaktır. bunu gönderelim ötekini alalım o da gelsin yıllarca dursun, durmazsa onu da gönderelim yenisini alalım derken bir bakarsınız kalede karius var.

    yani futbolda istikrarın en önemli olduğu kalecilik mevkisinde kendisi bize denk geldiği için mutlu olmalıyız o kadar. muslera gibi bir kalite ve istikrar birlikteliği değil bizde diğer takımlarda bile zor bulunur. 50 senede bir yaşanacak bir olaydı, hala yaşanıyorken tadını çıkaralım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın