• 29
    dünya üzerinde başka hiçbir teknik direktör olmadığı için küme düşecek takımdır.

    fatih terim gitsin ya da kalsın muhabbetinin dışında bu söyleyeceklerim, baştan belirteyim.

    fatih terim sonrası dönemlerde bence bu takımın başına sadece iki tane iyi teknik direktör geldi. birisi rijkaard, diğeri de mancini. rijkaard yanlış hatırlamıyorsam servet çetin, mustafa sarp, barış özbek gibi adamlarla top oynatmaya çalışıyordu. kötü kadro ile güzel bir periyod yaşarsa da sonrasında gelen tokezleme ve kötü sonuçlar ipini çekti.

    mancini'de ise görece daha iyi bir kadro vardı ve yine kendi takımı olmamasına rağmen fena işler yapmadı. çok çok kötüydü diyemem. yani fatih hocanın şu iki yılda yaptığından kötü işler yapmadı.

    insanların korkmasındaki en büyük sebep riekerink, prandelli, mustafa denizli, hamza hamzaoğlu gibi adamlarla yaşanan tatsız anılar. halbuki daha doğru bir teknik direktör seçimi ile tam tersi de olabilirdi.

    futbol gelişiyor. hem de çok hızlı bir şekilde gelişiyor. hamza, prandelli, denizli gibi tuhaf adamlara yönelmek yerine başarıya aç, taktik bilgisi sürekli gelişen, çok iyi top oynatan hocalara yönelip bu post fatih terim dönemi gayet kolay asılabilir. yahu bu ligde okan buruk şampiyon oldu. sergen yalçın muhtemelen şampiyon olacak. erol bulut dediğimiz adam bu sene fatih hoca ile aynı puanı topladı. o kadar korkmaya gerek yok.

    almanya'da bir sürü teknik direktör var. türkiye'de okan ve çağdaş hoca bence büyük gelecek vaat ediyor. daha bu tarz adamlara yonelmemiz lazım. bu ligde ersun yanal falan şampiyon oldu ya. abartmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın