• 27
    hem napolyon'un hem de hitler'in rusya seferinde, rusların başarıyla uyguladığı bir strateji var. ruslar ülkenin içlerine doğru geri çekilmek zorunda kaldıklarında kendi askerlerini kendi köylerini, evlerini ve tarlalarını yakmakla görevlendiriyor. maksat düşman birlikleri uçsuz bucaksız rusya topraklarında ilerlerken bir damla olsun fayda göremesin.

    taraftarın kafasındaki fatih terim sonrası karanlık dönem imajı da biraz buna benziyor. hoca bunu tabi ki bilerek yapmıyor ama hoca bıraktığında hem mental hem fiziki açıdan o kadar tükenmiş bir kadro bırakıyor ki ardından gelen halihazırda camia nezdinde kredisi olmayan hocalar toparlamakta zorlanıyor. ha keza kendi devam etse daha kötü olacağı da bariz. bunu görüp zaten kendisi bir sebeple ayrılma yoluna gidiyor.

    açıkçası takımı daha fazla tüketmeden ayrılırsa, bir sol bek, 2 orta saha, onyekuru ve mohammed'in bonservisinin alınması ile gayet fişek gibi bir takım olacağımızı düşünüyorum. bu sefer kadro kalitemiz diğer seferlere göre hayli yüksek. ama dediğim gibi daha fazla oyuncuları tüketmezse. artık o sebep ne olacaksa hocanın acilen bulması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın