resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 29102
    1) kendisi efsanemizdir. tarihimizin en başarılı teknik adamıdır. ancak gelecek için bir ümit vermemektedir. bu normal, herşeyin bir hayat döngüsü var. geçmişte yaşamak isteyen odasına hagi gibi, hakan gibi, prekazi gibi posterini assın, ona baksın, artık geleceği planlamalıyız.

    2) teknik adamlık ile alakasının kalmadığı 2020 yazında çoktan belli oldu. ileriyi görebilen bir yönetim hemen yeni sene için değişiklikler yapmalıydı teknik kadroda. kör gözlerin bile görebilmesini beklemek için bir sene daha kahır çektik. bu sene okan veya herhangi bir hoca ile kolaylıkla şampiyon olabilirdik.

    3) kesinlikle şimdi istifa etmemeli, ancak sene sonunda kendi isteği ile bırakmak zorunda olduğunun farkında olmalı. yönetim de yeni senenin hocasını bulup şimdiden hazırlıklara başlamalı diyeceğim, ama seçim var, bu zor. en azından her başkan adayı hoca adayı ile görüşmelere başlamalı.

    4) yönetici olsun, başkan olsun, kral olsun diye ben de düşünüyordum, artık düşünmüyorum. çünkü ne olursa olsun yeni hocayı rahat bırakmaz, floryayı kaynatmaya devam eder. bir de ben hep birilerine mesaj veren, devamlı suçu başkasına atan bu kavgacı zihniyetden sıkıldım. kulübün hakkını arıyormuş, koça cevap veriyormuş, bunlar ergen gerzeklikleri. iki senedir sussa kendi işini yapsa, seneye 5.yıldızı takmak için çıkıyorduk, zaten herkesi susturmuş olacaktı. kendi işi dışına çok karışması, artık kendi işini yapamadığı için, hedef şaşırtma taktiği.

    5) tekrar ediyorum seneye kesinlikle takımın başında, veya herhangi bir yerinde olmaması gereken kişidir. isterseniz 300 milyon euro harcayın, messiyi getirin, ona da futbolu unutturur terim, hepimize unutturduğu gibi. sonra da ocak ayını işaret eder. aman diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın