resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29020
    aldığı cezaların genel adalete oranla fazla olduğuna şüphe yok. ancak kulübede ve soyunma odasında olmadığı her maç profesyonel olarak görevini yapmaması ve işinin başında olmaması demektir. ve bu doğrusuyla yanlışıyla her sene böyle.

    fatih hoca her ne kadar normal bir figür olmasa da kendisinin son derece kallavi bir kontratı vardır. bu da onun profesyonel olduğu gerçeğinin kanıtıdır. bu kontrat ligde 5-15 maç arası hocalığı levent şahin yapacaksa kusura bakılmasın ama fazladır.

    fatih hoca her zaman ben kontrat konuşmam demiştir ancak her zaman da en sağlam ücreti almıştır. fazlasını da hak eder ama sahada olmak öncelikli görevi.

    çıkıp federasyona isyan ederek falan ceza alındığında yine anlamlı olabilir ancak hakemlere hakaretten, küfürden falan olmaz artık.

    çok da az değil, artık yılda 1 milyon euro alayım şeklinde bir talebi olsa mesela artık fatih hoca'nın hoş bir hamle olmaz mı mesela sizce? futbolculara etkisi mi düşer? koskoca imparatordan bahsediyoruz.

    ben eleman veya profesyonel değilim, galatasaraylı fatih'im dese haklıdır sonuna kadar ancak bunu sözleşmeyle de desteklemek gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın