resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 28966
    twitter’daki profil fotosunu değiştirerek yine gündemi değiştiren teknik direktörümüz. bakıyorum da sahadaki futbol çoktan unutuldu. son dönemde taraflı tarafsız herkes sergen ve beşiktaş’ı haklı olarak övmeye başlamışken, bizim oyunumuzla değil kendisinin başrolde olduğu konularla gündeme gelmemiz bir tek bana mı trajik geliyor?

    ya da acaba kendisi beşiktaş’ın oynadığı iyi oyun ve yapılan haklı övgülerle alakalı hiç hırs yapıyor da, ‘yahu ben hakemlerle uğraşacağıma biraz da şu leş gibi oynadığımız oyunu değiştireyim. hadi oyunu geliştiremiyorum, bari ileride baskı olayını doğru düzgün yaptırayım’ falan diye düşünüyor mu? yoksa ‘şöyle 15 gün ara olsa da bodrum’a gidip torunumla oyun oynasam’ diye fırsat mı kolluyor?

    açıkçası ben hocanın özellikle sene başında kulübeye katılan riera ve selçuk hamleleriyle artık antrenman sahasında bulunmak kısmını asgariye indirmek istediğini düşünüyorum. her bölgeye bir hoca tahsis etti ve kendisi de bir nevi üst akıl olarak takılıyor. bu da direkt olarak sahadaki oyuna yansıyor. yoksa bu kadar uzun süredir takımın başında olup da bu kadar uzun süredir sahada bir oyun planı görememek gerçekten hiçbir tarafıyla açıklanabilir bir durum değil. ya da yine bu kadar uzun süredir orada bulunup fizikalitemizin bu kadar yerlerde olması. ve umarım yeni gelecek yönetim bu duruma doğru düzgün bir çözüm getirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın