resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 28970
    alex ferguson örneğinden benim için en az iki sene daha kredisi var. 2002-03 sezonunu m.united şampiyon tamamladıktan sonra başta david beckham olmak üzere barthez ve veron takımdan olaylı ayrılmış ve takip eden üç sezonda manchester united ligde şampiyon olamayıp üzerine 2005-06 sezonunda cl'de grubu son sırada tamamlamıştı.

    2006 yazında ruud van nistelrooy'da takımdan hoş bir şekilde ayrılmamıştı. iskoç teknik adam eleştirmenlere göre mourinho, rijkaard gibi yeni teknik direktör yüzleri ve değişen oyunun gerisinde kaldığı söyleniyordu. ama 2006-07 sezonundan başlayarak 3 yıl üst üste premir lig şampiyonluğu, şampiyonlar liginde 3 yıl üst üste yarı final, 2 final ve 1 şampiyonlar ligi şampiyonluğu kazanıldı. bu süreçte yeni oyunun yüzlerinden mourinho chelsea'den, rijkaard barcelona'dan kovuldu.

    fatih terim'in olduğu yerde her zaman bir çıkış noktası vardır. ingiltere'de meşhur psikolojik üstünlük maçın sonları için fergie time denilirdi, galatasarayda puan kaybettiği hafta rakiplerde birer birer dökülünce terim effect olayı vardı. fatih hocada sir alex'te inanılmaz derecede oyuncu piskolojisini bilen insanlar. fatih terim yüzüne bakılmayan donk, linnes, ömer bayram, taylan antalyalı, arda turan, feghouli gibi isimleri diriltti ve daha çok oyuncudan maximumu alacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın