• 26932
    hocanın da maç sonu röportajında açık bir şekilde dile getirdiği gibi, kırılgan bir takımdır. kötü futboldan ziyade bana kalırsa sorunumuz fazlasıyla kırılgan olmak. zira kötü oynuyor dediğimiz takım bile bir çok pozisyona giriyor, değerlendiremiyor. tam tersine neredeyse pozisyon vermeden goller yiyor.

    özgüven yok takımda. kırılganlığın sebebi bu. üstüne üstlük yeterince konsantre değiller. buna hocanın sürekli değiştirdiği taktik formasyon ve oyuncu seçimleri de eklenince maalesef çok kopuk bir takım oldu.

    en ufak hatada kesik yiyor futbolcu. oturmuş ve takır takır işleyen bir oyunu, sırf bir maçta puan kaybı geldi, bir maçta şanssızlıklar yaşandı diye terk edip, bambaşka şekillere bürünmek , kadroyu bu kadar değiştirmek, hele ki son virajda, ne yazık ki bu kırılganlığa çözüm getirmiyor.

    bana göre orta sahada kilit taşı rolünde olan belhanda’nın bu zamanda saçma sapan bir kararla gönderilmesi olayına girmek istemiyorum ama o da apayrı bir skandal.

    bu milli ara bir fırsat sunar mı, herkes kafasını toplayıp ligin kalanına tam konsantre çıkar mı bilemiyorum ama bildiğim takımı bu noktaya getiren hocamızın bizi buradan çıkarması gerektiği. takıntılarını bir kenara bırakıp, sadece sahaya yoğunlaşıp , tecrübesi ve hırsıyla bizi kalan 10 haftada hedefe götürecek kişi kendisi. umarım zihinsel yorgunluğunu bir nebze atıp, takım ve hatta camia olarak bizi yükseltecek motivasyonu kendisinde bulur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın