• 182
    mutlaka berabere bitmesi gereken maç. neden?

    eğer ki berabere biterse, beşiktaş'ın sadece 3 puan gerisinde olacağız. evet, onların 1 maç eksiği var ama bizim bay geçtiğimiz haftada, onlarda alanyaspor ile oynayacak.

    fenerbahçe'nin ise 2 puan üstünde olacağız. üstelik fenerbahçe, son 10 hafta kala küme düşmeme mücadelesi veren takımlarla oynayacak. büyük maçlardan çok daha zor maçlardır bunlar.

    eğer bu maç berabere biterse ve bizde milli aradan sonra oynayacağımız hatayspor* maçını kazanırsak bozuk olan moraller tavan yapar ve şampiyonluk şarkıları tekrardan söylenmeye başlanabilir. o yüzden bu maç, mutlaka ama mutlaka berabere bitmeli.

    tavsiye: biz ne istesek olmuyor. x maçı farkla alırız diyoruz ama puan kaybediyoruz, fenerbahçe çok rahat alır diyoruz ama sürpriz bir şekilde puan kaybediyorlar, beşiktaş yenilir diyoruz ama kazanıyorlar... şimdi de bu maçın berabere bitmesini istiyoruz. zehirli oku attık. iddiacılar 1-2 çifte şans denerse kaybetmezler. eğer taraf bahsine girmek istiyorsanız da, başlığı sıkı bir gözden geçirmeniz gerekli. fenerbahçe kazanır veya kazanmalı diyenler daha fazlaysa beşiktaş'a; tam tersi durumda da fenerbahçe'ye basabilirsiniz. yatırım tavsiyesi değildir demeyeceğim çünkü bundan iyi yatırım tavsiyesi yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın