• 174
    fenerbahçe'nin favori olduğu maç.

    - ortada son 4 lig maçlarında kötü oynayarak kazanmalarına rağmen basında bir balon gibi şişirilen beşiktaş,

    - kendi üretim yaparken sıkıntı yaşayan ama rakibini bozması gerektiği maçlarda ligin en iyi takımı olan, ligin açık ara en iyi deplasman takımı olan fenerbahçe,

    - "fener bu sefer fark yiyecek" söylemleri,

    - beşiktaş'ın lider olması ve bu maçı kaybetmenin fenerbahçe için ligden kopma anlamına gelmesi,

    ortam tam fenerbahçe'lik. bize karşı da çok benzer şartlarda çıktığı birçok derbinin neredeyse tamamında istediği skorları almıştı fenerbahçe maalesef.

    eğer sergen yalçın son birkaç ay oynattığı futbolu aynen uygulamaya çalışırsa fenerbahçe, beşiktaş'ın aksiyonlarını yeri geldiğinde önde baskıyla, yeri geldiğinde de kendi yarı sahasında agresif savunmayla çok rahat bozacaktır ve gerek kontralardan, gerek uzaktan şutlardan, gerek de duran toplardan pozisyonlar bulacaktır. bu pozisyonları da değerlendirebilecek ayaklara fazlasıyla sahipler.

    benim tahminim fenerbahçe'nin topa daha az sahip olup ama daha üstün oynayıp 1 farkla önde bitireceği ilk yarı ve beşiktaş'ın ipleri alıp baskı kurduğu bir 2. yarı. o baskıdan çıkacak sonucu da bireysel performanslar belirleyecektir. tahminim maçın 1-1 ya da 0-2 biteceği yönünde.

    hakem konusunda da beşiktaş çok şaşırabilir. sezonun genelindeki sertliklerini bu maça da yansıtırlarsa bir bakmışlar 9 kişi kalmışlar ve 2-3 farklı önde olan fenerbahçe dalgasına top çeviriyor. kendilerine naçizane tavsiyem sezonun genelindeki sertliklerini bu maça taşımamaları çünkü diğer maçların aksine bu maçta milletvekili dokunulmazlığına sahip olmayacaklar.

    temennime gelince, umarım bol kavgalı, bol kaoslu, bol kırmızı kartlı ve bol hakem tartışmalı bir derbi olur ve maç berabere biter. berabere bitmeyecekse de fenerbahçe kazanır umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın