resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 28948
    canım hocam ciğerim hocam.

    vallahide billahide geriye düştüğümüz her maç panik ile orta sahayı boşaltıp bir sürü hücumcu ile sadece kaos futbolu oynamamızdan çok sıkıldım. bir de bunun eksik kalıp maç berabere giderken olan versiyonu var ki o daha da absürt. yaşayan efsanemiz, bizde kredisi sonsuz hocamız bu sezon şuursuzca hücum ederken 90+‘larda 3 puanı rakibe verdiğin bu 3. maç oldu. içeride alanya ve rize maçları, dışarıda karagümrük maçı. yahu yenemiyorsan yenilme hocam bu 3 maçta 1’er puanı almış olsak şu an yine liderdik. aynı hatayı en fazla iki kez yapar insan defalarca aynı şey oluyorsa o artık hata değildir hocam.

    daha sezonun 4. haftası ligin başı kasımpaşa deplasmanında devreye 1-0 geride giriyorsun allah ne verdiyse ikinci yarı bütün hücumcuları alıyorsun doğru düzgün pozisyona giremeden yeniliyoruz. sonra içeride alanya maçında 10 kişi kalıyoruz rakip gümbür gümbür geliyor orta sahayı boşaltıp hücumcu alıyorsun 90+da maçı veriyoruz 1-0’dan. karagümrük maçı yine geriye düşüyoruz yine bolaşan orta saha kaos futbolu ve 90+da kontra ataktan maçı yine kaybediyoruz. konya deplasmanında 2-1 geriye düştükten sonra emin’i alıp 3-5-2 ye dönüyorsun skor geliyor sonra yine geriye düşünce tekrar 4-4-2 ye dönüyorsun 4-3 kaybediyoruz. 90+7de kerem ile şener’i oyuna alıyorsun maça 7 dakika ilave edilmişken. kimse anlam bile veremiyor. beşiktaş deplasmanında 10 kişi kaldıktan sonra ardayla belhandayı çıkarıp donkla babeli alıyorsun 3-5-1e dönüp maçı yine kaybediyoruz. 8 haftalık seriden sonra ankaragücü deplasmanında hakem faktörü ile devreye geride giriyorsun 46’da 3 değişiklikle yine 4-4-2’ye dönüyorsun 2-0 olup 10 kişi kalınca bu sefer bir orta saha çıkarıp babeli alıyorsun yine yenik ayrılıyoruz sahadan doğru düzgün hücum bile edemeden. sonra birden kayseri maçıyla 4-4-2’ye dönüyorsun ki kimse bir şey diyemez iki forvetin de formda diye ama çarklar işlemeyince müdahale etmiyorsun ve rizespor’a 4-3 yeniliyoruz. evet sadece kaybettiğimiz maçlar üzerinden ilerledim kazandığımız bir çok maçta da uzun süre müdahale etmeden sinir stres harbi yaşadığımız da gerçek. sonra diyoruz ki hocam; biz bu sene geriye düştüğümüz hiç bir maçı çeviremedik. hiç senin takımlarında alışık olmadığımız şey bu istatistik hocam, ama maç maç inceleyince çevirebilmemizin gerçekten zor olduğunu görüyoruz böylesi müdahalelerle. istisnasız geriye düştüğümüz her maç bu sezon panikledik ve kaybettik bu durum elbette ki sana yazar hocam.

    şunu dersen ki, sadece sahayla uğraşamıyorum, yeri geliyor yönetici de ben oluyorum basın sözcüsü de ben oluyorum üstüne üstlük bana karşı da bir cephe alma durumu var, insanız nihayetinde an geliyor düşünemiyorum, hiç bir şey diyemem, o zaman da teknik ekibine göremediklerini gösteremedikleri için sitem ederim, tabi varsa eğer talepleri sen bunları gözardı eder misin onu hiç kimse gibi ben de bilemem.

    velhasıl hocam yine yere düştük, ayıklarsan da yine sen ayıklarsın bizi bu durumdan. artık tüm maçlarımızı kazansak bile şampiyon olamayacağımız düzene ve rutine döndük her şampiyon olduğumuz sezon gibi. geriye kalan haftalarda ne olursa olsun bize bu hırsı bu reaksiyonu ve özlediğimiz hocayı tekrar göster hocam, senden tek isteğim budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın