• 15
    21 mart 2021 beşiktaş fenerbahçe maçı'nı beşiktaş kazanırsa bu maçla birlikte önümüzdeki sezonun kadrosunu ve oyun planını kurmaya başlamamız gereken maç olacaktır.

    oğulcan ve kerem 11 oyuncusu yapılmalı artık. bu maçı kaybederiz ya da kazanırız bilemem ama önümüzdeki sezon için futbolcu ve doğru düzgün bir oyun planı kazanmaya başlamamız gerekiyor artık.

    19 mart 2021 galatasaray çaykur rizespor maçı rezaletinden sonraki açıklamalara bakılırsa fatih hoca belli ki 2'li forvetten memnun. ve söylediğine göre 2 stoper cezalıyken gerekirse tek stoperle de aynarmış. ben bu maçta bir 3-5-2 türevi bekliyorum açıkçası.

    muslera
    linnes-donk-saracchi
    oğulcan/kerem'den biri-feghouli-taylan-etebo-arda
    mostafa-falcao
    not: benim korkum emre akbaba'yı oynatmakta yeniden ısrar etmesi olur.

    etebo geriye dönük oynayıp gerektiğinde stoperleri dörtlerken ve saracchi'nin savunma zayıflığını kapatırken taylan öne doğru oynar. solda arda'nın olmasından şüpheliyim. emre kılınç biraz kızağa çekilmeli hatasından dolayı. onyekuru ile başlarsa sol tarafımız savunma anlamında felç olur bu dizilişte. belki "oğulcan-feghouli-taylan-etebo-kerem" şeklinde başlamak daha faydalı olur(aslında 3-2-3-2 dizilişi olacak).

    ozornwafor stoper'de ne yapar hiçbirimiz bilmiyoruz. tamamen kapalı kutu. bir maçta ön libero gibi oyuna alınmıştı takımımız öndeyken. şimdi ilk 11'de zorlu hatayspor hücumcularına karşı ne yapar hiç bilmiyoruz. hoca ozornwafor'a güvenirse stoper 3'lüsü linnes-donk-ozornwafor olur. ya da hiç 3'lüyü düşünmez 4'lü diziliş yapıp linnes-donk-ozornwafor-saracchi(ya da emre taşdemir) yapar.

    ama neyi nasıl oynarsak oynayalım hatayspor'u bu maçta yenebileceğimize inanmıyorum. tek umudum hatayspor takımının bizim bu maça kadar yaklaşık 1 ay hiç maç oynamayacak olması ve maç ritmini kaybetmiş olması olacak. bunun dışında hiç ümidim yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın