• 543
    birçok yazar arkadaşımızın şanssızlık olgusuyla açıklamaya çalıştığı hezimet. üzgünüm ama bu bakış açısı sebebiyle biz maalesef ligi kaybettik.
    futbolda şanssızlık bence çok çok ender karşınıza çıkabilecek bir kavram. aksi halde her takım zaten benzer sözde şanssızlıktan muzdarip. bunun tam tersi galip geldiğimizde bugün çok şanslıydık dememiz gerekir ki bu da saçma.
    o şanssızlık perdesi arkasına gizlemeye çalıştığımız gerçekler maalesef bizim eksikliklerimiz. elin oğlu o basit taç atışını bile boşuna çalışmıyor defalarca. kim boşa çıkacak kim taçı atan kişiye yaklaşırken kim uzaklaşarak açı yaratacak bunların hepsi önceden belirleniyor. şans ile açıklanmaya çalışılırsa iki hafta sonra bir daha yersin aynı golü. zaten rakipler de senin zaafların üzerine çalıştığı için bu eksiklikleri kaşır da kaşır üstüne gider ve istediğini alır.
    bu maçın şanssızlıkla gram açıklaması yok.
    takım ve teknik heyet defansif anlamda sınıfta kaldığı gibi zaten ofansif anlamda da yerle bir oldu ilgili maçta. pozisyonumuz yok arkadaşlar. az demiyorum yok diyorum. koca maç attığımız goller dahil bir tane pozisyonumuz yok etobonun top sürmesi dışında.bunun neresi şanssızlık.
    bizim bu sene puan kaybı yaşadığımız maçlarda şanssızlık olarak söyleyebileceğim tek maç iç saha kayserispor maçı. rakip kaleci olağanüstü bir performans gösterdi ve yediğimiz gol de şutu atan hayatının şutunu attı.
    bir an önce şanssızlık büyüsünden ve afyonundan sıyrılıp eksiklerimizi teşhis ederek ilerleme kaydetmeliyiz. çok çok iyi olduğunu düşündüğüm bir kadromuz var. güle oynaya şampiyon olmamız gereken bir yılda tuhaf bahaneler üretmeye devam edersek sonraki yılları da heba ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın