• 540
    kafamda 2165 tel saçı beyazlatan, bittiğinde ise sinirden ve stresten hiçbir şey yapma isteği bırakmayan bir maç oldu. sonunda ne eşimle konuşmaya mecalim vardı, ne cuma akşamını keyifli bir şekilde geçirmeye. gittim, sinirden yatıp uyudum.

    normal bir yenilgiden çok fazlasıydı çünkü bu. beşiktaş-fenerbahçe'nin karşılaştığı haftada, bizim için farklı bir rakip olan rize'ye karşıydı ve biz kendi hatalarımızla, kazanma şansını kaç kez yakalamamıza rağmen puansız ayrıldığımız maç oldu.

    hem maçın ilk dakikasında luyindama'nın topu bekleyerek ikram ettiği gol, hem emre'nin muslera'ya mı marcao'ya mı atmak istediği belli olmayan topta marcao'yu ateşe attığı geri pas, maçta bizi yıkan anlar oldu. buna rağmen ilk yarıda 2 gol bularak devreye 2-2 girdik. bu durumda ikinci yarı başında beklenen sahne ne olur, baskılı oynayan, galibiyeti arzulayan bir galatasaray. fakat biz koca 2. yarıda yalnızca 1 gol bulabildik, o da rakip savunmanın kornere atmak isterken kendi ağlarına yolladığı top.

    o anda dakika 73'tü ve ikinci yarının başında 52. dakikada penaltıdan yediğimiz golle tekrar geri düşünce maça ortak olduğumuz andı. geride uzatmalarla beraber neredeyse 30 dakika vardı fakat buna rağmen biz berabere giden anlarda golü bulacak bir istek veya görüntü maalesef veremedik. 10 kişi kaldıktan sonra da yapacak çok bir şeyimiz maalesef kalmadı.

    en çok kızdığım ve öfkelendiğim nokta bu kadar bireysel hataların maalesef aynı güne denk gelmiş olması. bu da yetmezmiş gibi hoca'nın bir önceki hafta 13 mart 2021 kayserispor galatasaray maçında çift forvetten hiçbir verim alamamamıza rağmen bu maçta yine aynı şekilde başlamış olması. üstelik o maçı tek forvete döndükten sonra koparmıştık ve çok formda olan bir henry ve soso varken bugün ikisi de kenardaydı.

    bir de teknik ekibe dair merak ettiğim bir konu var: kritik anlarda, hücumdayken, oyuncuların zekadan yoksun bir şekilde yaptığı fauller konusunda bir önlemleri veya tasarrufları veya uyarıları oluyor mu? uzatma bölümündeyken skor 3-3 devam ederken rakip ceza sahasının hemen çizgisinde feghouli ayağından açılan topta moroziuk'un beline arkadan sarıldı ve faul yaptı. fakat orada faul yapmasa hangi oyuncumuz olduğunu görmedim fakat boşta kalan o topa sahip olmak üzereydi. fakat feghouli faul yapınca da atak orada bitmiş oldu. bu gibi hatalar önemsiz gibi görünse de bana göre çok değerli. hoca ve teknik ekip bu konuda mutlaka ama mutlaka bir şey yapmalı.

    sonuç olarak öfkesi, sıkıntısı, stresi hala devam eden ve kolay kolay da geçmeyecek bir maç oldu. emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. saçımda oluşan beyazların sebebi sizsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın