• 529
    hıncal uluç yorumu yapayım hemen. spor yazarı olsam yarın yazımın başlığı "laubalisaray" olurdu.

    son yazılarımda en çok kullandığım tabir laubali kelimesidir sanırım. galatasaray futbol takımı inanılmaz derecede laubali oynuyor artık sürekli bunu belirtmekten sıkıldım. son yediğimiz 7 gol bireysel hatalardan olması resmen bir skandaldır. 60 metreden kaleciye pas atıyoruz. yahu en son marcao beşiktaş derbisinde 60 metreden kaleciye pas denedi top larin'in önünde kaldı az kalsın golü atıyordu.
    bu takımın hocası aradan 10 maç geçmiş bunu görüp nasıl uyarmıyor veya uyarıyor oyuncular takmıyor. bence iki durumda büyük bir skandaldır.

    şimdi derler noldu terim düşmanı mı oldun. hayır olmadım hoca 4 yılda 2 şampiyonluk aldırmış önümüzdeki sezonda devam etmeli niye düşman olayım ama bu kadar göz önünde olan bir hatalar zincirini görememesi ve takım üzerinde ağırlık koyamaması beni oldukça hayrete düşürüyor.

    (bkz: #3123817)
    üstte yazmış olduğum yazı 20 gün öncesine ait eğer fikirlerimi merak ederseniz bu konuya dair en net şekilde olan olaylarıyla beraber açıklamıştım.

    rizeye maç vermek ayrı bir skandal, savunma hattı ayrı oynanan futbol ayrı neyse daha fazla yangın yapmak istemiyorum. 8/8 yaparak zor maçları geçip buralara gelen bir takım şu maçlarda bu hataları yapıp puan kaybedemez. 15 günlük arada ne olur ne değişir bilinmez ama burdan geri dönmek maalesef oldukça zor. şampiyonluk şansımızı %10 olarak görüyorum artık kimse kusura bakmasın bu karamsarlığa girmek istemezdim ama durum böyle. umarım yanılırım ve söylediklerimin tersi çıkar.

    sezonun geri kalanı bence kimlerle ne futbol oynayabiliriz kimlerle yolumuza devam ederiz, önümüzdeki sene için ne yapabiliriz şeklinde diziliş ve tercihlerle yolumuza devam etmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın