resim
Oğulcan Çağlayan
Takım:Kasımpaşa
Mevki:Sol Kanat
Yaş:28
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 1013
    kendisinin irfan can ile arkadaşlığı normal galatasaraylı, fenerbahçeli arkadaşlığı olarak değerlendirilmemeli.

    ülkemizde taraftarlar, özellikle 3 büyüklerin taraftarları genelde akrabalara göre takım tutar. yani bazı ülkelerde olduğu gibi, din ya da etnik köken ile alakalı takım tutma yok. o yüzden hepimizin farklı takım tutan arkadaşları, akrabaları hatta dostları vardır. oğulcan'ın da arda'nın da hatta fatih terim'in de bu tarz akrabası arkadaşı olması çok normal.

    peki oğulcan'ı bu durumdan ayıran şey ne? oğulcan ve taylan üzerinde galatasaray forması varken bir işe kalkışıyor. bir oyuncunun transferi için türkiye'nin en büyük kulübünün taraftarların çok açık mesajlar veriyor. borsaya açık bir firmanın önemli bir transferi gerçekleştireceği yönünde haberler salıyor. yani burada özel ilişkileri değil, galatasaray üzerinden iş yapıyorlar. galatasaray'ın maddi manevi zor duruma düşmesini sağlıyorlar. hatta yönetim ve hoca arasında bu yüzden yeni bir sıkıntı daha ortaya çıkıyor. eğer 2020-2021 sezonu kış transfer döneminde, zaten geç kalındığı için, anlaştığımız oyuncularda sıkıntı çıksaydı o zaman görürdük olayın ne kadar yıkıcı olabileceğini.

    işte oğulcan ve taylan'ın başlattığı olaylar kulübü bu kadar etkiledi. irfancan burada net bir şekilde arkadaşlarını sattı. özellikle oğulcan belki de milli takımın alternatifi olabilecekken, en yakın arkadaşım dediği kişinin yanaştığı kişiler tarafından kariyeri sekteye uğradı. belki de maddi zararla da karşılacak.

    bakın, galatasaray fenerbahçe'den bir oyuncu alsa, ben onun geçmiş fotoğraflarını bile silmesini istemem. geçmişiyle yaşamasını isterim.

    yani burada arkadaşlığın galatasaray'a ve oyunculara çok net bir zararı var. sen galatasaray'ı bu kadar zarara sokmayı göze alıp, hala onunla arkadaşlık yaparsan, bu olay normal arkadaşlık kavramından çıkar. sen göz göre göre hocanı takımını bu duruma sokarsan ben de bir galatasaray taraftarı olarak seni eleştirme hakkına sahip olurum. çünkü durumun benim takımıma zarar verdi.

    özetle, olay sadece fenerbahçeli arkadaş değil. olay galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın