• 116
    29 kasım 2020 fenerbahçe beşiktaş maçı'nda beşiktaş iyi oynamadığı, hakemlerin potaya yaklaştırmak için taklalar attığı dönemde 1 kişi eksik bitirdiği maçta kadıköyde fenerbahçe'yi 4-3 yenmişti. hakeme rağmen galip gelmişlerdi. o zamandan bu yana fenerbahçe en ufak bir gelişme dahi gösteremezken beşiktaş daha iyi oynayıp iyi bir takım oldu.

    diğer taraftan ise fenerbahçe'nin futbolu deplasman takımı futbolu. ne yaptılarsa deplasmanda yaptılar. bu futbollarını devam ettirebilirlerse hakemlerin de ittirmesiyle maçtan anca bir beraberlik alabilirler.

    beşiktaş kaybetmez diye düşünüyorum.

    bizim için hangi skorun iyi olacağından ise bizim 19 mart 2021 galatasaray çaykur rizespor maçı'ndan sonra emin olacağım.

    biz rizespor'u yendiğimizde bu maçta 2 takıma da ekstra bir baskı/stress nedeni vermiş oluruz.

    bir de bugün 16 mart 2021 beşiktaş başakşehir maçı da bu derbi maçı için belirleyici olabilir. maçın uzaması, elenilmesi ve/veya kırmızı kartlar, sakatlıklar gibi futbolcu eksilmesi gibi durumlar belirleyici olabilir.

    maçı ise ali palabıyık'ın yöneteceğini ve var'da ise halil umut meler'in olacağını düşünüyorum. ya da tersi.

    edit:

    bu arada beşiktaş yenilmezse fenerbahçe ikili averajda beşiktaş'ın da gerisinde kalacak. hem bizi(rizeyi yenersek) hem de beşiktaş'ı geçmeleri imkansıza yakın olur artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın