• 66
    bu maçın sözlüğün bakım zamanına denk gelişi çok iyi oldu. sözlük açık olsaydı çok gergin ve ateşli bir ortam bizi bekliyor olacaktı.

    öncelikle yeterli bir futbol ortaya koyduğumuzu düşünmüyorum. kayserispor ligin en kötü takımlarından birisi ve biz kilidi açmakta çok zorlandık. falcao'nun kilidi açan golü ilk yarının son dakikalarında(44. dakika) geldi ve bireysel bir goldü. galatasaray'da yetenek göstergesi olarak attığı nadir gollerden birisiydi. o gol gelmeyebilirdi de. gelmeseydi 2. yarı çok daha zor olacak, belki de puan kaybedecektik. büyük ihtimalle maç bu kadar kolay kopmayacağı için onyekuru'nun gollerini ve farklı skoru da göremeyecektik.

    hayal kırıklığına uğradığım şey maçtaki oyunumuz olmadı. zaten uzun bir süredir ortaya iyi bir performans koyamıyoruz. hatta ligin ilk yarısındaki kısıtlı kadromuzla ikinci devreden(şu ana kadarkinden) daha güçlü bir oyun performansı ortaya koymuştuk.
    beni hayal kırıklığına iten şey hocamızın açıklamaları. galatasaray'ın iyi bir oyun oynadığını söylüyor ama oynamıyoruz. 2. ve 3. bölgede çok kırılganız. 1. bölgedeki oyuncularımızın bireysel performansı ligin en iyilerinden olduğu için çok sıkıntı yaşamıyoruz. 2. devrede attığımız gollerin çok büyük bir kısmı bireysel performans. ligin ilk yarısında çok daha fazla verkaç yapıyor, üçgenler kuruyorduk. ben takımın daha çok oturacağını düşünürken tam tersi olmuş durumda. gittikçe takım oyunu dediğimiz olguyu kaybetmeye başladık. ligin son haftalarına ilerlerken bu hiç de iyi değil.

    evet, ligin son haftalarında parolalar değişir. motivasyon, istek ve soğukkanlılık ön plana çıkar ama iyi oyun oynayabilmek de ciddi bir artıdır. oyun alışkanlıklarınız maçı kazanmaya yetmezse sıkıntı yaşarsınız. her maça ne yazık ki aynı motivasyonla çıkamıyoruz, çıkamayız. o yüzden daha güçlü bir oyun kurgusuyla oynayabilmemizi isterdim. açıkçası takıma çok da güvenemiyorum çünkü her an kopacakmış gibi bir görüntü çiziyor. yeterince güven vermiyor. çok sallantıda ilerliyoruz.

    umalım ki kalan her maçımıza yeterince motive çıkabilelim, oyun anlamında çok da bir beklentim yok. henüz erken ama iplerin bizim elimizde olmadığı da bir gerçek. beşiktaş'ın evinde bizi 2-0 yenmesi çok büyük bir avantaj oldu kendileri adına. diagne'nin haksız yere atılıp biçilmemiz, skor farkını 2'ye çıkarmıştı. o maçta yine yenilebilirdik, kötü bir oyun ortaya koymuştuk ama hakem farkla yenilmemize sebep oldu. ligin son haftalarındaki maçımıza beşiktaş'ın 3 puan önde gelmesi onlar adına ciddi bir avantaj olacak. bizim 2 farklı yenilgimiz dolayısıyla farklı kazanmamızın gerekmesi, takım üzerinde psikolojik bir baskı oluşturacaktır. tek farklı yenilgi ile iki farklı yenilgiler çok farklı durumlar ortaya koyuyor. umarım o zamana kadar beşiktaş ile aramızda 3'ten az puan farkı olur(aleyhimize bir durum oluşacaksa eğer).
App Store'dan indirin Google Play'den alın