resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 28748
    kendisi artık fazlasıyla baba figür olmuştur. son iki maçtır moralim çok bozuktu. (bkz: 13 mart 2021 kayserispor galatasaray maçı) sonucu öyle iyi hissettim ki, keyiflendim de keyiflendim! kısacası her galatasaray galibiyeti sonrası bu ruhsal orgazmı yaşıyorum.

    ve bakıyorum, orada fatih terim var. ulan diyorum, ne güzel adamsın sen! bazen öyle kızıyorum ki sana 'bu maça bu kadro mu çıkar', 'ya şu oyuncuyu niye sildin defterden' diyorum ama ne dersem diyeyim babasın sen artık hocam!

    babalarını kaybetmiş olanlardan özür dileyerek kısaca diyeyim ki; baba öyle bir şey ki, yeri gelince insan en amansız tartışmasını babasıyla yapar. sert çıkar babasına, babasının kendisine bağırmasına laf söylemesine kızar. fakat babadır işte; o olunca öyle güzeldir ki varlığını hissetmek.

    bazen fatih hocayı çok alt seviyeden eleştirmek istediğim oluyor. kaybedilen maçlar sonrası özellikle ama duyulan bir saygı var. figürün aidiyeti üzerinden bir saygı ahengi var.

    hocam be güzel hocam, bugün böylesine sana yazayım dedim. böylesine bir babayı sever gibi.. ha, yarın seni baba figürü gibi gören şu galatasaray sevdalısı adamlar yerinde yine eleştirir ama kırıp sökmek için değil.

    biliyorsun işte hocam, niye uzatıyorsam!

    çok severek bir daha: allah kerim fatih terim
App Store'dan indirin Google Play'den alın