• 26750
    (bkz: 3 mart 2021 ankaragücü galatasaray maçı)

    hakemi konuştuk ettik kötü oynamamızın hakem kararlarına etki etmesini gerektirmediğini söyledik, gelelim şimdi asıl meseleye bizim takıma.

    galatasaray ligin ilk yarısında o göze hoş gelen bol pas oyununu oynarken hepimiz mest oluyorduk ama kapanan takımları açmakta zorlandığımız için anlamsız puan veriyorduk. bu eksikliği en iyi kapatacak olan kanatların birine topsuz koşu atabilecek, skor üretebilecek bir oyuncuydu onu aldık. ceza sahasına zar zor gelen topları gol yapabilecek forveti, onu da aldık üstüne bir de orta saha aldık.

    kasımpaşa maçıyla başlayan etebo gedson emre'li orta sahaya döndüğümüzden beridir istenen oyunu bir türlü oynayamadık, hadi dedik kasımpaşa zemin, alanya maçı topu verdik peki erzurum ve ankaragücü maçlarına neden bu 11'le çıktık ?

    şimdi alanya'ya göre oyun çizdik deyip topu rakibe verip, o 11'i ankaragücü'ne karşı neden çıkarırız onu aklım almıyor.

    evet hakem hatası oldu ancak galatasaray sahaya çıktığında özellikle deplasman maçlarında kazanacak hissi gram vermiyor. hadi seyirci olsa anlarım, ankaragücü'nün sahası bizim sahadan da iyi tam iyi oyun oynamaya elverişli bir saha iken neden bu kadar silik bir oyun oynuyoruz.evet hakemi konuşalım ama unutmayalım ki bu tokatı bir ders olarak almazsak daha kötüsü de gelir başımıza.
App Store'dan indirin Google Play'den alın