• 116
    kimseye umutsuzluk vermek istemem ama dün gece oynanan maçtan sonra ben biraz kırıldım. kırılmak, üzülmek manasında değil de inancın zayıflaması anlamında tabii. abi, nasıl başa çıkılacak ben anlayamıyorum? türkiye liginden oyuncu istiyorsun öyle bi' bağlantıları var ki o takımın başkanlarına kadar uzanmış, sana oyuncuyu vermiyorlar. oğulcan'ı alıyorsan eşi benzeri görülmemiş cezalar veriliyor. maça çıkıyorsun kuralları sana karşı tuzak gibi kullanıyorlar. rakiplerin daha ağır müdahaleleriyle oluşan pozisyonlarda onlara herhangi bi' karar çıkmazken daha hafiflerine hemen kırmızıyla koşuyorlar. kadıköy'de her şey o kadar açıkken, galiz küfürler, devletin koyduğu kesin kurallara uyulmaması derken o maçtan çıka çıka yine eşi benzeri görülmemiş nerden çıktığı belli olmayan görüntülerle arda'ya ceza çıktı. kaynağı belirsiz görüntülerden ceza verilmesi olanak dışıdır. ama verildi sonuçta hiçbir şey de olmadı. oyuncu paşa paşa cezasını çekti. medyadaki galatasaray aleyhine kurulmuş düzen belli medya patronuna telefon ederek yorumcular kovduruluyor. ortaya galatasaraylı yorumcu ya da galatasaray muhabiri diye çıkarılanların bi' kısmının galatasaraylı bile olup olmadığı belli değil? 6 saniye kuralları, rakibin saçına dokunca verilen penaltılar .... liste o kadar kabarık ki hangi birini sayayım?

    gönül ister ki çıkalım hakemi de yenelim ama maalesef bu her zaman mümkün olamıyor seni öyle bi' kıskaca alıyorlar ki bi' yerde amaçlarına ulaşıyorlar ama bu hafta olmadı öbür hafta.

    daha güçlü bi' yönetimin çıkıp her maçtan sonra konuşmanın şu düzende bi' şeyleri değiştirebileceğini sanmıyorum. bu kirli düzen kurulurken ses çıkarıp buna çomak sokmak lazımdı. şimdi geç kalındı.

    (bkz: 3 mart 2021 ankaragücü galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın