• 438
    kötü oyunun üstüne kötü hakem performansı ve kötü oyuncu değişiklikleriyle kaybettiğimiz maç.

    hakemin kötü performansının dışında bu mecrada entry girerek çok defa anlatıldı şampiyonluk anadoludan geçer diye. öncelikle maça taa günler önceden sürekli konsantrasyon yazıları yazanlara şahsm adına sonsuz teşekkürler. taraftar olarak bizler yeterli desteği sağladık. kolay maç görenlere de bir ders olmuştur umarım. tabi ki en az suçlu taraftar.

    maçın en büyük suçlusu tabi ki canımız, ciğerimiz fatih terim. ilk yarı çok etkisiz kaldık. daha önceden hep dikkat çekildiği gibi etksiz kalırsan tetikçi gelir tetiği çeker. bu etkisizliğin üstüne geldi penaltı yazıldı gitti. buraya kadar yine problem yok. koca galatasaray lig sonuncusundan maçı alamayacaksa sorun oradaydı. ikinci yarı arda/kerem, gedson/belhanda, etebo/taylan yapmak varken neden emre çıktı ? emre %100 pozisyon kaçırdı diye ama böyle ceza mı olur ? hocamın oyuncu değiştirme hatalarıyla maçı aksattığını düşünüyorum.

    hakem konusunda ise halil umut meler'i çok iyi maç yöneten bir hakem olarak görüyorken; oyunu durdurmamaya çalışıyor diyorken bir anda ne olduysa her şeye faul çalan bir hakeme dönüştü. kötü bir maç çıkardı.

    kayıplarımız nelerdir ?

    - şampiyonluk yolunda kötü bir yara aldık
    - düşmeni bekleyen rakiplerine fırsat verdin
    -hata yapma lüksünü kaybettin. - bizim hatay maçına kadar kaybetmememiz gerekiyordu.
    -formda forvetimiz en az 2 maç yok

    belki kazanımlarımız nelerdir ?

    -son 3 maçtır kötü oynuyorduk sonunda patladık. belki oturur düşünürüz
    -sanırım sürekli kazanmak bir baskı oluşturdu.
    -ligde kolay maç olmadığını her maça tam konsantre olmamız gerektiğini herkes anlamıştır

    dünyanın sonu mudur ? elbette değildir. ben ve benim gibi düşünen milyonlarca taraftarın hep dediği gibi en kötü gün bugünse bugün de galatasaray
    bizlere düşen takımımızı geri kalan haftalarda desteklemektir. kaybedilen 3 puanın telafisi elbet olacaktır. çok daha önemli olan son zamanlardaki kötü futbolu çözmek. onun da baş sorumlusu fatih terim'dir. hocama her zaman olduğu gibi yine destek olmalıyız. inancımız yüksek. biz şampiyon olacağız !

    hedef 23

    konsantrasyon
App Store'dan indirin Google Play'den alın