resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 11791
    bütün övgüleri hakeden, övdükçe üstüne koyan futbolcumuzdur.

    kendisinin transfer haberlerinin çıktığı dönemde bir köy yerinde kalıyordum. her sabah bisikletle merkeze gidip bütün spor gazetelerini alır, transfer analizini yapardım kendimce. kendisinin gelişine vesile olan lorik cana‘yı ise hem bu sebepten hem de ilk geldiği dönemde yapmış olduğu açıklamalar nedeniyle hep güzel hatırlıyorum.

    ilk geldiğindeki birkaç maçta düşük performans göstermiş olsa da kendisine hep inanmıştım. genelde hangi takım olursa olsun, ilk 11’inden birisini aldığımızda katkı alınabildiğini düşünüyorum. kendisi de lazio gibi bir takımın as kalecisiydi. belki de bu tezimin ispatı olan en önemli faktörlerden birisi kendisidir.

    bizim için en güzel duyguların sebebi, başkaları için katili olmuştur. başarılarının üstüne koyarak devam etmesini diliyorum. umarım emekli olduktan sonra da takımımıza hizmet etmeye devam eder. bu gözler muslera gibi bir efsaneyi canlı kanlı izlemiş olmaktan ömür boyu gurur duyacak. yaşattıkları ve yaşatacağı her şey için kendisine çok teşekkür ediyorum. iyi ki varsın muslera ve iyi ki bizimlesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın