resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 28500
    türk futbol tarihini baştan aşağı alt üst eden, yaşayanı yaşamayanı dahil kulübün en büyük efsanesi, avrupa kupası apoleti hala parıl parıl parlayan canımız ciğerimiz herşeyimiz olan teknik direktörümüz.

    ben hocayı eleştirme işini bizi donklarla sinan gümüşlerle 2 sene üst üste şampiyon yaptığında temelli bıraktım. hoca da insandır hata yapar eleştirilir tezlerine saygı duymakla beraber ben böyle bir yol izliyorum sağolsun kendisi beni hiç mahcup etmedi. pandemi belası da olmasaydı bugün daha önce de yapmış olduğu 4 sene üst üste şampiyonluğuna koşuyor olacaktı.

    alanya maçı özelinde de bir şeyler karalayacak olursak, 65 dakika muhteşem 5 dakika vasat (ki bu sekansta bir kez kalabalık gittik orada da alanya müthiş hızlı hücuma çıkarak başımızı ağrıttı) 20 dakika da kötü oynadık. bu kötü oynunun sebebi yoğun maç trafiğinde sırtına inanılmaz yük binen onyekuru ve mustafa muhammed'in yorgunluğu da var. oyuncu değişikliğini geç yapmasının sebebini de hafta boyu ilk 11i kafasında kurup kompakt savunma çalışılması ve bu nedenle de bunu bozmak istememesi diye düşünüyorum. kaldı ki alanya net pozisyonlarını biz oyuncu değiştirdikten sonra buldu.

    allah seni başımızdan eksik etmesin üstadım,nice şampiyonluklar seninle gelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın