• 26648
    çok önemli bir seri ile çok zorlu deplasmanlardan çıkmış ve liderliğini perçinlemiştir.
    burda kimse bu zorlu maçlarda bu kadar puan beklemiyor olabilir bunu cebe atmak lazım.
    fakat burda farklı bir açıdan bakmamızın doğru olduğunu düşünüyorum.
    maalesef özellikle son kazandığımız maçlarda skoru tutmak adına hem oyunu veriyoruz hem de skoru riske ediyoruz.
    elimizde onyekuru, kerem gibi açıklarımız var. gedson, yedlin gibi hücuma hızları ile destek verecek, muhammed gibi topu saklayacak oyuncularımız var ama biz resmen atak yapmadan skoru tutmaya çalışıyoruz.
    6 şubat 2021 fenerbahçe galatasaray maçında gol geliyorum dediği anlar olmuştu hatta ozan 10 cm geride olsa golü yemiştik bile. resmen 30 dakika defansa çekildik bu makul karşılanabilir ama hiç mi atağa çıkılmaya çalışılmaz anlamak güç. üstelik inanılmaz açıklar vermeye başlamışken fener.
    keza dün oynanan (bkz: 20 şubat 2021 alanyaspor galatasaray maçı) oyunu da anlamak mümkün değil.
    aynı şeyler yine yaşadık. geç oyuncu değişikliği, oyunun sürekli bizim sahamızda oynanması, alanya’nın sürekli atakları ve duran topları.
    bu süre zarfında bırakın atak yapmayı ayağımızda 10 saniye top tutamadık.
    anlarım öne geçersin defans yaparsın ama bu defans yapmak değil ki? dün mustafa pektemek son dakikada o kafayı gol yapsa ne olacak?
    yine 14 şubat 2021 galatasaray kasımpaşa maçı aynı senaryo. mükemmel bir ilk yarı öne geçip skoru korumaya çalışma ama bu sefer bir hata ile 1-1 e gelen maç.
    allahtan son dakikada penaltı ile öne geçtik.
    bu maçların hepsinin ortak özeliiği aynı aslında yapmamız gereken skoru tutmak ile birlikte kontra çalışmak skoru arttırmaya yönelik oyunu geliştirmek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın