• 113
    20 şubat 2021 alanyaspor galatasaray maçının hakem atamasıyla yine ortaya çıkmış mevzu.

    maçın hakemi: zorbay küçük

    kendisi hakkında hafta boyunca algı yapıldı. gs lehine bir atama diye. gördük. adam sırf bu laflar yüzünden %100 penaltımızı ve kırmızı kartı es geçti. kendi kariyerine yazık etti.

    maçın dördüncü hakemi: kadir sağlam

    2020-21 sezonunda süper ligde dördüncü hakemlik dışında hiçbir maçta orta hakem olamamış. sürekli var, avar, dördüncü hakem döngüsüne girmiş. oldu da orta hakem sakatlandı. bu hakem yönetecek maçı. kötülüğe bak kötülüğe. şeytan düşünmez ama bunlar düşünür.

    tek görev aldığı büyük maç;

    7 şubat 2021 konyaspor beşiktaş maçıavar hakemi olarak görev almış.

    maçın var hakemi: emre malok

    yine süper ligde 2020-21 sezonunda hiçbir maçta orta hakem olmamış bir adam. birkaç maçta dördüncü hakem birkaç maçta da var hakemi olmuş. hiçbir büyük takımın maçında var hakemi olmamış. nedense bizim maçta var hakemi olarak atandı. pisliğe bak pisliğe.

    var hakemi olarak çıktığı maçlar;
    14 şubat 2021 konyaspor denizlispor
    7 şubat 2021 ankaragücü sivasspor
    6 subat 2021 alanyaspor rizespor (1 gün arayla iki maçın var hakemi olmuş)
    20 ocak 2021 rizespor gaziantep sk

    hiçbir zaman bir araya gelmeyecek bu üçlü sırf galatasaray'a çelme taktırmak için bir araya getirildi ama planları tutmadı işte. ilahi adalet diye bir şey var.

    galip geldiğimiz gün şu olayı gündeme taşıyalım ve sesimizi çıkaralım ki sonra bir daha böyle bir şey yapmaları akıllarının ucundan geçmesin.

    bu olaya sebep olan başta mhk başkanı serdar tatlı, onu oraya atayan tff başkanı nihat özdemir, yine tff'de hakem ve var müdürü olarak çalışan barış şimşek'in derhal istifası istenmelidir. böyle organize ve profesyönel bir kötülük cezasız kalmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın