• 836
    stada "sağlık çalışanı" kisvesiyle doldurulan holiganların ettiği küfürler hakkında yasal süreci başlatmamız gereken ve sanıyorum başlattığımız maçtır.

    lehimize iki penaltı ve bir kırmızı kartın verilmediği, teknik heyetimizin konsantrasyonunu bozmak için hukuksuz biçimde stada holiganların doluşturulduğu ve bunlara rağmen kabak gibi ofsayt olan pozisyon için gol kararı verilmediğinden fenerbahçe camiasının 11 gündür hakkında ağladığı maçtır aynı zamanda.

    ama ben artık bu insanların haline bakınca şaşırmıyorum. kültürleri bu, benimsemişler hak etmedikleri galibiyet veya kupalarda hak iddia etmeyi. maçı itü mezunu, şu an uluslararası bir şirkette çalışan fenerli arkadaşımla izledim. bu adamla futbol dışındaki tüm konularda çok iyi anlaşırız, aklı başında, mantıklı bir tiptir. ama ofsayt pozisyonunda şu kafayı gördüm adamda: "ya neyse ne ver işte golü amk"

    en eli yüzü düzgün ve kafası çalışan taraftarları bile bu ağlaklıktan ve hak etmediğini talep etme kültüründen payına düşeni almış.

    bir de bize bakıyorum. 2 sezon önceki kadıköy deplasmanında, 20 yıllık seri daha devam ederken feghouli'ye yapılan bariz faul verilmemiş ve pozisyonun sonunda golü atan fener ittir kaktır 1 puan almıştı. hakem hatası bile değil, bildiğin hakemin görmezden gelerek kurala uymadığı bir pozisyondu ve bunların ağladığının 10'da biri tepki göstermedik, nitekim takip eden 2 sende her türlü hakem kayırmasına rağmen maçları kazandık.

    öte yandan böyle küçülmelerini görmek de keyif vermiyor değil. bu kafa yapısıyla daha da başarısız olacaklarını kestirmek güç değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın