• 6589
    maalesef yaşanan onca haksızlığa, hukuksuzluğa rağmen sahip olduğu unsurların (yönetim, taraftar, camia...vs) elinden bir şey gelmemekte, gelememektedir.
    ne yapılabilir ki! devletin tepesinden başlamak suretiyle tff'si, başta mhk diğer alt kurulları, koç holding muslukları kapatır diye tırsan, bu nedenle yaşanan onca skandal konuyu korkudan gündeme taşıyamayan satılmış medyası.....vs hangi birini sayalım, ve daha acısı kimi kime şikayet edelim.
    velhasıl işimiz zor...
    kulübü temsil eden galatasaray yönetim kurulu hakkımızda alınan kararlara karşı aksiyon almayı bırakın, başkanın arada sırada parlamaları haricinde eleştiremiyor bile.

    benim nacizane düşüncem madem birşey yapamıyoruz -katılıyorum bize yakışmaz ama- pisliğe pislikle cevap vermek elden gelecek tek aksiyon gibi maalesef.
    kısaca aklımızla dalga geçenlere cevabımızı onların aklıyla dalga geçerek verelim.
    nasıl mı?
    arda'nın soyunma odasında bağırdığı ve 2 maç ceza aldığı sözleri (ftsa) galip gelinen her maçtan sonra soyunma odasında tekrarlayalım, ve bunu takımda fazla forma şansı bulamayan, veya sakatlığı nedeniyle zaten 1-2 hafta uzak kalacak oyunculara yaptırıp, çekimi de yine etobo'ya yaptıralım.
    bu haftaki adayım falcao, düşünün falcao soyunma odasındaki masada çılgınlar gibi bağırıyor; "ftsa" diye, alacağı ceza 2 maç (emsal karar var).
    gelelim seyircisiz maça seyirci almanın bedeli olan 72.000 tl'ye.
    fenerbahçe'nin bizim maçta stada soktuğu taraftar sayısının tam olarak kanıtlı tespiti yapılıp (ne bir eksik ne de bir fazla) aynı sayıda taraftar her iç saha maçımıza alınmalı, nasılsa cezası 72.000 tl (emsal karar var)
    (bkz: 6 şubat 2021 fenerbahçe galatasaray maçı)

    gelelim marcao olayına, belli ki trol hesaplar galatasaraylı gibi gözüküp adamı galatasaray'dan soğutmaya çalışıyor. bunun kulüp tarafından marcao ve ailesine çok iyi anlatılması gerektiğini düşünüyorum. marcao'nun üzerine oynamaları boşuna değil. evet bazen maçlarda bir acemilikle onca iyi hamlesini direk çöpe atabiliyor, bazen saçma sapan fauller ve kartlar alıyor ama ne olursa olsun kendisi oyunumuzun olmazsa olmazı, ve rakipler de bunun farkında, bu nedenle üzerine oynuyorlar, efendilik de bir yere kadar, gerekiyorsa misilleme yapılmalı.
    özetle, ya kısasa kısas, ya da olanları evinden yutkunarak seyretme...
App Store'dan indirin Google Play'den alın