resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 28422
    farkında mısınız bilmiyorum ama mevcut siyasi yapı ve onun resmi/gayriresmi bütün kurullarıyla fatih terim savaşı hız kesmeden devam ediyor. peki neden? sadece galatasaray nefretinden mi yoksa başka sebeplerle fatih terim'i güvenilmez biri haline getirip elimine etmeye mi çalışıyorlar? izniniz olursa çok sevdiğim fatih hocam'a bazı sorular sormak istiyorum kendimce. keşke susmasan be hocam. ancak tahminim olayın sadece galatasaray nefreti olmadığı yönünde.

    --- alıntı ---

    habertürk'ten fatih kuşçu'ya konuşan terim, "türkiye'nin çeşitli yerlerinde meydana gelen birçok olaydan haberimiz oldu. ayrım gören çocuk sporcular… cinsel içerikli sohbetler... fiziksel, duygusal ve hatta cinsel taciz olaylarına el koyduk. adli makamlara intikal eden vakalar bile oldu. yargıya intikal etmiş 10'dan fazla olay var, soruşturulan davalar var. bir ihbarda adı geçen bir antrenör şu an firari durumda, yurtdışına kaçtığını duyduk. bu bilgiler, çalışma ve gayretimizi de yükseltti." ifadelerini kullanmıştı. terim'in sözlerinin ardından geçmişte yaşanan olaylara dair detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

    --- alıntı ---

    hocam sen 2016 yılında futbol direktörü olarak milli takımda göreve geldiğinde verdin yukarıdaki röportajı. bu röportajda bahsi geçen ve oldukça gizli yürütülen bir çalışma yaptın tff'de. çalışmanın/soruşturmanın kendisi gizli değildi çünkü çıktın açık açık söyledin bunu. altyapılarda antrenör sporcu ilişkisini inceleyeceğiz dedin. ama süreci gizli yürüttünüz. sonra o çalışmalar birden durduruldu, klasörler kayboldu. o klasörlerde ne vardı hocam? daha önce bakanlara danışmanlık yapmış çok tecrübeli bir spor muhabirinin ilef'te derste anlatacak seviyede detayına kadar bildiği klasörlerde neler yazıyordu? kimlerin adı geçiyordu o raporda? yukarıdaki pasajda geçen sayı gerçek sayının kaçta kaçına denk geliyor mesela? bu rapor yayınlanırsa ülkede taş üstünde taş kalmaz diyen kimdi? kimlere dokunuyor o çalışma hocam? kimler seni susturmaya hatta sesini kesmeye çalışıyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın